PR CUAET
-
В среду еду в консульство заказывать паспорт для 17-ти летнего сына, потом отпишусь как все прошло.
-
Шукайте застосунки на телефон, їх десятки і в більшості свіжі
-
дякую
-
У меня тоже есть один товарищ, он все ждёт халявы, что его не выгонят после окончания вп, а что то придумают (при этом не забываем , что война к тому времени может и закончиться). Даже на продление вп не подавал , когда было бесплатно.
-
Різні ситуації
-
Якщо була одна фірма на яку працювали, я вказую її. Якщо були на якомусь онлайн фрилансі з багатома клієнтами, тоді тільки self-employed
-
Якщо попадаєте на CEC and FSW то проходите по CEC (хіба що буде вибірка саме по FSW, але такого вже не було роками)
-
Так
-
Тобто забрати готовий паспорт без витягу неможливо незалежно була подана заявка до чи після закону про мобілізацію.
-
Так дійсно буває. Під час Ковід вибирали виключно CEC і тому що нехватало людей, бо не пускали ззакордону одного разу взяли 57000 людей і бал впав одноразово до 75 балів
-
У нас так же , гражданство было получено лет 25 назад , есть документ, но там нет такого номера
-
Не может закончится то, что толком ещё и не начиналось
-
Коли готові давати КОПР вони зазвичай хочуть щоб на пспорті було хоча б 6 місяців (але це можна просити виключення по гуманітарним мотивах, якщо обєктивно не можна отримати новий паспорт). ПР картку мали б дати на 5 років. Але статус не пропадає,
-
Я им даже конверт оставляла. Они очень не хотели, но взяли его. Говорят что паспорта теряются. Сейчас статус изменился на доставлено, но не выдано, то есть его не отправили. Я подожду, если не отправят, то буду лететь за ним 😩
-
Война не закончится. Это не реально
-
Так вопрос про Онтарио и был
-
Спасибо за ответ! Может я что-то не так понимаю, но NOI в марте выдавались в количестве 2.5к www.ontario.ca/page/oinp-express-entry-notifications-interest
-
Грубо так. Але по закритому після номінації, роботодавцю потрібно зробити Job Offer from Employer Portal ( це 15 хвилин роботи, і 230 дол)
-
Ну.....дорослі люди, тут рішення тільки за ними. Просто потім кого крайнього шукати будуть кого звинувачувати?
-
Іноді саме тих кількох балів не вистачає, щоб потрапити у вибірку
12 Jan 2024, 17:45
177836/474652
3 days ago