PR CUAET
-
Sep 12 - submitted to AOS Oct 4 - AOS Oct 23 - Submitted to Non EE PNP Jan 29 - AoR Sydney Jan 29 - Bio payed (без запиту самостійно) Feb 9 - Bio requested passed Feb 26 Pre-arrival letter Mar 14 Medical exams (стару зарахували) Mar 15 - Background check completed May 6 - P1 Montreal May 28 - P2 May 30 - eCoPR До запитів не було. Military check не запитували.
-
Всім привіт ! Вибачаюсь може вже писали таке я не знаю 🤷♂️ мені треба зробити євауляцію диплому , мені сказали через WES робиться . Я був в конгресі мене послали в опен дор, в опен дор послали в конгрес 😂 допоможіть мені це зробити будь ласка ! 🙏🏼
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, які наслідки можливі. Подавалися з чоловіком у бухгалтера, вже отримали повернення. Мені була потрібна сума нашого доходу за той рік та я побачила, що в мене він в декларації в 3 рази більше. Бухгалтер з яким подавалися поки не відповів. Як cra на це не звернули уваги? Є ж форма т4.
-
Бо підказали люди у яких я питався як вони роблять вчителями , кажуть йди в конгрес я там робила/робив ! Тому і пішов в конгрес по тому як мені сказали !
-
Особисто я бачила коли один чоловік прийшов і в нього до закінчення загранпаспорту залишилося два місяці і дві неділі. Вони теж не хотіли йому подовжувати. Але цей чоловік видно що він впертий і настояв на своєму і сказав що нікуди не поїде поки не продовжать йому дату. Він їм пояснив що він ледве відпросився з роботи, що він потратив гроші на літак. Він потребував генерального консула. Вони йому два рази відмовили. Він вже навіть хотів повертатися додому. Я побачила цю картину і підказала щоб він все-таки настоював на своєму. (У мене була зовсім друга ситуація і теж казалося невозможно, але все ж таки все те що я запланувала в той день усе получилося , без жодного слота у мене получилося за один день подати заявку на три нових паспорта). І все ж таки тому чоловікові подовжили паспорт. Тобто висновок такий, що можна людям все-таки виходити назустріч а тим паче своїм по національності. Але я не розумію чому так потрібно мучити цих людей. Що у них за махінація робиться. Не так багато того часу потрібно для того щоби подати заявку на виготовлення паспорта чи просто подовжити його. У мене троє дітей і без їх присутності тому що це діти були до 12 років. Приблизно зайняло 15 хвилин для кожної дитини для того щоб оформити заявку ( звісно якщо людина заздалегідь все підготувала: документи, фотки, заявки) . Я теж бачила як люди приходили і їм відмовляли і вони тихо спокійно опускали голови і уходили. І це знаючи що ці люди приїхали з дальної дороги, потратили фінанси, свій час, відпрашувалися з роботи і так далі а вони не хочуть виходити назустріч. Можливо їм подобається коли людина стоїть і їх впрашує. Не знаю. Приходили люди у яких здавали нерви устраивали скандал їм . Я цілий день висиділа в тому консульстві і надивилась на цей весь "беспредел" і не розумію нащо так тріпати нерви людям і також нерви собі. Ми були з сім'єю в других країнах і нам на зустріч виходили зовсім чужі нам люди, других національностей, рішалися такі питання що казалося невозможно, а тут нібито свої не хочуть розуміти не те що допомагати. Жаль що все так.
-
Доброго дня, 29 березня я подала заявку для себе та для свого хлопця на продовження WP. Іноді заходила на сайт і перевіряла заявку і все було добре , але на днях я знову зайшла і заявки просто пропали . Може хтось стикався із цією проблемою
-
Мені треба на роботу
-
www.successiwep.com/join-us Всім доброго дня! Безкоштовна допомога з відкриттям та розширенням бізнесу для жінок ! Зверніть увагу, що July Cohort у Британській Колумбії проходитиме з 15 липня по 23 серпня, під час якого регулярні тренінги з навичок проходитимуть віртуально з 9:30 до 12:30. та 13:30 год. до 16:30 год. щоп'ятниці з 19 липня по 16 серпня. Щоб дізнатися більше про наші послуги, перейдіть на наш веб-сайт. Щоб приєднатися до нашої липневої когорти, заповніть форму заявки до 3 липня, і ми оголосимо результати подання електронною поштою до 11 липня.