Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t320251532T Offline
    t320251532T Offline
    Геннадий Мамедов
    wrote on last edited by
    Всім привіт ! Вибачаюсь може вже писали таке я не знаю 🤷‍♂️ мені треба зробити євауляцію диплому , мені сказали через WES робиться . Я був в конгресі мене послали в опен дор, в опен дор послали в конгрес 😂 допоможіть мені це зробити будь ласка ! 🙏🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • t890194084T Offline
    t890194084T Offline
    Gtronic
    wrote on last edited by
    Перепрошую. Саме подавалися? Чи здавали біометрію в грудні. Бо ми подавалися 23 листопада (біометрію здавали в 20-х числах грудня), то в нас досі тиша
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Вітаю, добавляйте апплікацію для статистики myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Добрий день, підкажіть будь ласка, які наслідки можливі. Подавалися з чоловіком у бухгалтера, вже отримали повернення. Мені була потрібна сума нашого доходу за той рік та я побачила, що в мене він в декларації в 3 рази більше. Бухгалтер з яким подавалися поки не відповів. Як cra на це не звернули уваги? Є ж форма т4.
    1 Reply Last reply
    0
  • t320251532T Offline
    t320251532T Offline
    Геннадий Мамедов
    wrote on last edited by
    Бо підказали люди у яких я питався як вони роблять вчителями , кажуть йди в конгрес я там робила/робив ! Тому і пішов в конгрес по тому як мені сказали !
    1 Reply Last reply
    0
  • t5888275907T Offline
    t5888275907T Offline
    Alexey K
    wrote on last edited by
    Салют, є якісь зміни по паспорту 30.5? У когось прибув? Чи далі не доставлено? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Нащо ви ходили в Конгрес для евалюації? 🤔 Все оформлюється на сайті WES та Апостиль ін юа.
    1 Reply Last reply
    0
  • t783685072T Offline
    t783685072T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    У мене пройшов рівно місяць, 4 квітня апостіль передав доки, вес оновив статус на прийнято 2 травня.
    1 Reply Last reply
    0
  • t743027005T Offline
    t743027005T Offline
    Катюша
    wrote on last edited by
    Подавалися і біометрія в грудні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T.M.V.
    wrote on last edited by
    Особисто я бачила коли один чоловік прийшов і в нього до закінчення загранпаспорту залишилося два місяці і дві неділі. Вони теж не хотіли йому подовжувати. Але цей чоловік видно що він впертий і настояв на своєму і сказав що нікуди не поїде поки не продовжать йому дату. Він їм пояснив що він ледве відпросився з роботи, що він потратив гроші на літак. Він потребував генерального консула. Вони йому два рази відмовили. Він вже навіть хотів повертатися додому. Я побачила цю картину і підказала щоб він все-таки настоював на своєму. (У мене була зовсім друга ситуація і теж казалося невозможно, але все ж таки все те що я запланувала в той день усе получилося , без жодного слота у мене получилося за один день подати заявку на три нових паспорта). І все ж таки тому чоловікові подовжили паспорт. Тобто висновок такий, що можна людям все-таки виходити назустріч а тим паче своїм по національності. Але я не розумію чому так потрібно мучити цих людей. Що у них за махінація робиться. Не так багато того часу потрібно для того щоби подати заявку на виготовлення паспорта чи просто подовжити його. У мене троє дітей і без їх присутності тому що це діти були до 12 років. Приблизно зайняло 15 хвилин для кожної дитини для того щоб оформити заявку ( звісно якщо людина заздалегідь все підготувала: документи, фотки, заявки) . Я теж бачила як люди приходили і їм відмовляли і вони тихо спокійно опускали голови і уходили. І це знаючи що ці люди приїхали з дальної дороги, потратили фінанси, свій час, відпрашувалися з роботи і так далі а вони не хочуть виходити назустріч. Можливо їм подобається коли людина стоїть і їх впрашує. Не знаю. Приходили люди у яких здавали нерви устраивали скандал їм . Я цілий день висиділа в тому консульстві і надивилась на цей весь "беспредел" і не розумію нащо так тріпати нерви людям і також нерви собі. Ми були з сім'єю в других країнах і нам на зустріч виходили зовсім чужі нам люди, других національностей, рішалися такі питання що казалося невозможно, а тут нібито свої не хочуть розуміти не те що допомагати. Жаль що все так.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6084027173T Offline
    t6084027173T Offline
    Diana Davydova
    wrote on last edited by
    Доброго дня, 29 березня я подала заявку для себе та для свого хлопця на продовження WP. Іноді заходила на сайт і перевіряла заявку і все було добре , але на днях я знову зайшла і заявки просто пропали . Може хтось стикався із цією проблемою
    1 Reply Last reply
    0
  • t320251532T Offline
    t320251532T Offline
    Геннадий Мамедов
    wrote on last edited by
    Мені треба на роботу
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Вам евалюація потрібна для іміграції чи вимагають на роботі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    А ви тільки на одній роботі працювали? Селф-имплойда не було?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    N N
    wrote on last edited by
    Дякую! Після заповнення форми має прийти запрошення? Бо мене щось нічого не приходить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх, чи може хтось підсказати, що якщо я забула прикріпити пруф, що я проходила медицину ще у 2022 році. Треба спочатку отримати тимчасовий номер, подзвонивши їм, щоб дослати це? Буду вдячна за допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5119817481T Offline
    t5119817481T Offline
    S+V K
    wrote on last edited by
    www.successiwep.com/join-us Всім доброго дня! Безкоштовна допомога з відкриттям та розширенням бізнесу для жінок ! Зверніть увагу, що July Cohort у Британській Колумбії проходитиме з 15 липня по 23 серпня, під час якого регулярні тренінги з навичок проходитимуть віртуально з 9:30 до 12:30. та 13:30 год. до 16:30 год. щоп'ятниці з 19 липня по 16 серпня. Щоб дізнатися більше про наші послуги, перейдіть на наш веб-сайт. Щоб приєднатися до нашої липневої когорти, заповніть форму заявки до 3 липня, і ми оголосимо результати подання електронною поштою до 11 липня.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val Bond
    wrote on last edited by
    Ви вже прожили в Канаді 18 місяців? Це перша умова для подачі на бенефінти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/malta.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t1069008691T Offline
    t1069008691T Offline
    Andrzej Bo
    wrote on last edited by
    Оце так дякую🖤
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.