PR CUAET
-
вы путаете подачу на визу извне Канады и изнутри Канады. Это два разных процесса - вы подали еще до 15.07.2023г по процессу виза CUAET. Это виза экстренного въезда. Из Канады на такую визу податься было нельзя, так как человек находящийся в Канаде уже не нуждался в визе экстренного въезда в Канаду - он уже там. Изнутри Канады все подаются по общему процессу на визу при наличии документа, дающего статус нахождения в Канаде определенный период времени. Поэтому, ваш пример не релевантный.
-
Підкажіть, будь ласка,як продовжити дітям візітор рекорд і стаді пермір. Бо я відповіла еа всі питання, а мені пише, що дитина не eligible, бо треба бути accepted into a study program
-
Дякую, я зрозуміла
-
Я когда отправляла на вклейку визы в паспорт, писала письмо, типа плиз обратите внимание, паспорт продлен до такого-то числа, отметка о продлении на такой-то странице в паспорте. Стикеры приклеила на старую дату на пластиковой странице и на новый штампик о продлении чтобы правильно вклеили. И нам потом еще звонили уточняли что это у нас за продленный паспорт, но визу все-таки вклеили с правильной датой
-
Я відправила анкету для довідки 2 жовтня. Чи нормально, що я досі чекаю? Чи є ще такі щасливчики?
-
Ні,не бачила
-
А невже ви не бачили при подачі що там вказано що на візу ви подаєтеся після того як продовжили або ворк перміт,або стаді перміт. Ніяких даних візи при подачі на ворк перміт не потрібно вказувати. Єдине що ви повинні правильно вказати кінцеву дату продовженого паспорту. Сторінку з цим продовженням і якщо там написано на українській то перекласти цю сторінку
-
Так я тоже подала,но пришел паспорт ,а виза до той же даты.Навереое разные случаи,я же в Канаде и по ворк пермиту.
-
Привіт! Таке питання: є дитина від першого шлюбу, колишній чоловік у зоні бойових дій, який документ він може надати що не проти міграції дитини з мамою. Чи можна на довільному листі написати йому що він дає дозвіл на міграцію? Витяг про розлучення є, там вказало що дитина залишається з мамою, тобто як повна опіка. Але просять підтвердження від батька. @OstapBosak дякую!
-
Мы продлеали визу дочке по продленному паспорту. Фактически это была еще одна виза в тот же паспорт с новой датой окончания. Подавали еще до окончания предыдущей визы, как на новую. Подавали еще до приезда в Канаду. Получили быстро, недели через 2.
-
А якщо 2м дітям, то можна з одного на 2х? Там просят ще назву family групи - це той портал, чи я щось переплутала ? :))