PR CUAET
-
Привіт! На сьогоднішній день ще видають воркперміти ( щоб потім також зробити ohip) по прильоту в Торонто в аеропорті по КУАЕТ?
-
С валютной карты можно до 100,000 грн в день снимать
-
Я один раз так подзвонила за чоловіка дізнатись та його аккаунт, так вони одразу почувши що це не він особисто взяли і заблочили акаунт 🙈 потім треба було відновлювати така морока була. Виявилось ніхто не має права окрім самої людини нічого дізнаватись і навіть пароль логін знати
-
Добрий день, Я можу вам допомогти з перекладами з польської мови. Вишліть мені скани або фото ваших документів, і я зорієнтую вас за вартістю і всіма деталями. На зв'язку!
-
Ми хотіли податися на другий закордонний паспорт. Паспорт, що на руках, діючий до 2025.
-
Привіт. Комусь вдалось подовжити термін visitor records для дитини, маючи подовжений паспорт, а не новий. Їду подовжувати, бо нема слотів (
-
закинуть на валютную карту в Украине, прислать дубликат карты в Канаду и тут снимать?
-
В нас знайомим дитині продожили по подовженому visitor records, але з країни не випустили бо паспорт не дійсний
-
Как выше и описано: 1. В приложении приват создаёте валютную карту 2. Заказываете пластик - дубликат с доставкой на новую почту. 3. Получатель - ваше доверенное лицо, присылает вам ее фото, активируете и он кладёт в Украине на нее деньги 4. Вы временно блокируете карту, дабы не было нештатных ситуаций, пока она доедет к вам. 5. Ваш человек отправляет карту вам 6. Через 2-3 недели получаете карту, разблокируете её и снимаете деньги эквивалентно 100.000 грн в день
-
Скажіть, а візу і візітор рекордс у подовжений ставлять? Бо читаю у іншій групі що ні, а ми саме зараз їдемо подовжувати. Слотів зловити не можемо вже с грудня
-
🔴🔴🔴🔴🔴 Всім привіт! Отримала фінальний аппрувал по гуманітарці, можу поділитись драфтами листів та своїм досвідом. Пишіть в приватні повідомлення Це пові СКАМ , а Julia СКАМЕР. Не пишіть їй Адміністрація чату 🔴🔴🔴🔴
-
я телефонував від імені дружини, але вона сиділа поруч і як запитували питання - я їй перекладав, і вирішили всі необхідні питання. тобто все залежить також на якого агента попадеш
-
Доброго дна .Може в когось є графік видачі паспортів для консульства Отави? Дуже буду вдячна. Якщо комусь цікаво то на паспорт подавались 12.03 ,консул сказала що платну доставку нема сенсу оплачувати так як повинна бути диппошта через місяць .Статус виготовлення і доставки в Отаву28.05. Так що краще уточнити ці нюанси в консульстві.