PR CUAET
-
🔴🔴🔴🔴🔴 Всім привіт! Отримала фінальний аппрувал по гуманітарці, можу поділитись драфтами листів та своїм досвідом. Пишіть в приватні повідомлення Це пові СКАМ , а Julia СКАМЕР. Не пишіть їй Адміністрація чату 🔴🔴🔴🔴
-
я телефонував від імені дружини, але вона сиділа поруч і як запитували питання - я їй перекладав, і вирішили всі необхідні питання. тобто все залежить також на якого агента попадеш
-
Доброго дна .Може в когось є графік видачі паспортів для консульства Отави? Дуже буду вдячна. Якщо комусь цікаво то на паспорт подавались 12.03 ,консул сказала що платну доставку нема сенсу оплачувати так як повинна бути диппошта через місяць .Статус виготовлення і доставки в Отаву28.05. Так що краще уточнити ці нюанси в консульстві.
-
Да, можно просто заказать моно карту прям в Канаду, 410 грн карта с доставкой мне обошлась. Пришла оч быстро, неделю, наверное.
-
Дякую за інформацію. ❤️Ними не плануємо їхати з країни, нам би залишитись.
-
Будемо дивитися далі Думаю скоро буде розʼяснення про ті Version 1, затримку і одразу пнп
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, які наслідки можливі. Подавалися з чоловіком у бухгалтера, вже отримали повернення. Мені була потрібна сума нашого доходу за той рік та я побачила, що в мене він в декларації в 3 рази більше. Бухгалтер з яким подавалися поки не відповів. Як cra на це не звернули уваги? Є ж форма т4. Доходів інших не було.
-
Доброго дня, ми з дівчиною плануємо приїхати до Канади, але візи маємо тільки на 1 рік і дозвіл на роботу маємо отримати коли приїдемо на такий самий термін. Підскажіть, будь ласка, чи є шляхи і чи реально за цей час подовжити візу і робочий дозвіл вже знаходячись в Канаді і як це відбувається?
-
Це онтарійська ЕЕ = Oinp EE = PNP EE
-
Ви бачили вашу заповнену декларацію перед поданням бухгалтером в CRA?! CRA не перевіряє вашу T4 у відношенні до поданої декларацію. Можна зробити правки онлайн в декларації.
-
якщо подавав бухгалтер - нехай він це і зробить.
-
Сегодня пришли карты мужу и сыну (моим депендантам) - ждали с 04.03. Мне карту не прислали и изготавливать не начали - видимо 27.05 дело рассмотрели, их фотки взяли, мою нет. Я засабмитила новую 28.05. Судя по всему, ждать опять пару месяцев ))))
-
подавайте виправлену декларацію. така можливість існує. на рахунок штрафних санкцій - уточніть в cra телефоном або на їхньому сайті
-
Make sense Категорії існують вже рівно рік Може хочуть розширити
-
Рішення імміграційної влади Канади це рішення імміграційної влади Канади І їм ліпше знати як робити квотування і решта нюансів імміграційного законодавства в норм їх країни Тому,будь ласка, давайте без подібного контенту надалі Дякуємо