PR CUAET
-
В Україну ? Я про віце-консула .
-
eCORP - Etobicoke Карты пришли из Sydney Буду писать нашему Member of Parliament , посмотрим
-
Мне кажется они заложники ситуации. Им свыше дали команду не выдавать притом, что официально объявили, что выдавать будут. Просто что бы не показывать диктатуру и гнобление народа иностранным партнёрам вот и всё
-
Так він не поїхав . 19 квітня поїхала я замовила, а він мав на 26 квітня і відмінилося . То я рефлексувала і питала себе: ну чому я не помінялася ?? Встиг би, ага…
-
Так, було зрозуміло що він притримується політики партії. Інакше так би не знахабнів, роблячи проти закону в цей буремний час, коли його можуть звільнити і заслати будь-куди
-
Ще 2 роки. Проблема не в паспорті більше на даний момент . А в тому, що в нас ворк перміту лишилося 1,5 роки , а паспорт довший за ворк перміт лише на 4 місяці. Тобто якщо тут дозволять якось подовжувати вп, то ми і прольоті , він під паспорт підвʼязаний . А пр не встигнемо , закрили нашу програму перед носом
-
65201 Food Counter Attendant. Точнее, 5,5 мес.
-
Ну Бог знає куди відправляють співробітників, яких звільнено. Вони ж на укр державу працюють
-
Верно