PR CUAET
-
Так, я про це знала, дякую ,просто там написано ворк єкспіренс то в мене ще була надія((
-
главное - сейчас до конца срока воркпермита отправить апликацию. Потом тоже можно в течении 90 дней отправить - но это будет подача на восстановление статуса и за это надо дополнительно платить. А после 90 дней просрочки - уже вероятно откажу, да и программа закончится 31.03.204
-
Треба читати умови програми, життя може і не знімати, звʼязок з провінцією є робота чи навчання
-
Довідку ви замовляєте з дії. Немає різниці де саме ви це зробите. Потім її відправляєте в посольство, вони її підтверджують. Якщо можете взяти в Україні оригінал з печаткою, то беріть. Інші документи прописані у програмі. Свідоцтво про народження, паспорт і тд
-
Іміграційні офіцери дійсно багато чого не знають. Бо вони люди, як всі ми. По вашому скріншоту - пані Верещагіна не є сертифікованим перекладачем з точки зору Канади тому що вона не має унікального номеру на печатці. (Саме номеру ліцензії, а не номер ФОП, як у Верещагіної). Це є вимога IRCC. Я собаку на цьому питанні зʼїла свого часу) Фактично пані Верещагіна пише короткий афідавіт, де клянеться що знає англійську, але він не завірений нотаріально і де факто може бути не прийнятим.
-
Надеюсь получится всё, спасибо еще раз
-
Поспешите податься на ворк пермид, то у вас не будет оснований находить в стране
-
Он как первоначальный паспорт до конца декабря.Но паспорт же продлили на пять лет,вот я и отправила на визу ,а потом думала на ворк
-
Большое спасибо!
-
ну вы и укажите имеющиеся данные визы. А под что вам давать новые сроки визы, если ваш документ, позволяющий находиться в Канаде , не поменялся и остается до той же даты, что и имеющаяся виза? Сначала получаете документы на статус нахождения в Канаде - новый воркпермит с новыми датами. Затем подаете на визу и ее дают в рамках этой новой даты. Ваш воркпрмит еще не истек?
-
Да,я поняла, спасибо
-
А на вору пермит ссылка есть?я извиняюсь,но так неожиданно всё
-
Вносите данные визы которая актуальна на данный момент