PR CUAET
-
Не можете, бо вам треба підгрузити файл номінації.
-
Поки що, на жаль, у Консульстві хочуть бачити QR-код від чоловіків, щоб надавати їм послуги. А цей QR-код можливо отримати тільки після 18-го числа, через реєстрацію в «Резерв+».
-
war.obozrevatel.com/ukr/chi-povinni-ukrainski-studenti-inozemnih-vishiv-dlya-postanovki-na-oblik-ihati-do-ukraini-rozyasnennya-minoboroni.htm Еще в одном источнике тоже самое. Тут вопрос будет, дали уже инструкции консульствам о 17 летних Иль не успели
-
Та ні ,вже подавалися на нові паспорта після 18 травня , а це якісь пріколи нові .
-
Добрий день, чи правильно я розумію свою ситуацію? Я працював в Британський Колумбії із місцевим роботодавцем (start-up) по візі Open Work Permit. Зараз його купив крупний міжнародний холдінг який має бізнес ліцензію в Ontario та немає в BC. Хоча я був на фіналі подачі до BC PNP, готувався до CELPIP, та зараз я вже не можу подаватися від попередньої компанії, бо ми перепідписали контракти із новим власником. Якщо я переїду в Онтаріо чи зможу я подаватися по місцевій провінційній програмі? Чи я маю прожити там рік+? Чи я можу залишити в BC сім'ю та сам переїхали щоб податися через OINP на PR? Та чи довго чекають ITшніки на номінацію?
-
З CoPR можна перетнути лише наземний кордон. Для перельотів потрібна справжня ПР карта
-
Спочатку дочекайтесь 18 травня і все будуть послуги потім червня,липня і наступного року
-
Можете
-
Вони кожний раз щось нове - недавно пару людей подавалися - показали військово облікові документи і подалися на паспорт Бред якийсь..
-
а в чоловіків за останні декілька днів позначали хоч комусь статус прибув до зду? у мене в одному конверті було 3 паспорта 2 дитячих відмітили як прибули одночасно, а чоловічий ні і тиша
-
Пффф, это не значит еще что отдадут 😁
-
Дуже сподіваюсь на це Бо не уявляю як знову зібрати дітей і їхати в невідомість, а потім повертатися 🙁 Занервувала жах
-
Я уверена, что будут продлевать пермиты, тем кто в процессе пиар. До года программе можно ещё подождать, посмотреть будет ли какое-то реальное движение и по результатам поднимать волну. Не может быть, чтобы они это не урегулировали. На сколько знаю не было таких программ, чтобы не продлевали на их основании пермиты. Вообще, к 3х летию CUAET, мне кажется, будут приниматься новые решения по украинцам. И по тем, кто уже в процессе пиар, они самые простые и очевидные.
-
у нас сьогодні прибув, дитячий, подавались 17-го квітня, Торонто
-
Дякую. Зробила
-
Будь ласка підкажіть якщо один із членів сімʼї має 4 місяці до закінчення паспорту (дитина , не основний заявник ) ,чи ок так подаватися , чи краще почекати ще 2 місяці до продовження паспорту , і потім? Буду вдячна за підказку )))
-
Мы пермиты тоже не продлевали. Я намного больше переживаю, чтобы действительно не растянули программу на года, чем то что их не продлят. Не было никогда такого и на маленькой программе для украинцев они такое не сделают. То что ее нет в перечне, я думаю, потому что она не доработанная. По процессу рассмотрения уже понятно, что наспех делали и разбираются на ходу.
-
відправляли поштою і через електронний кабінет CRA
-
Реєструйтеся будь-ласка на вебінар по гуманітарній програмі з міграційним адвокатом в цю суботу та пишіть свої питання тут. shorturl.at/dSZ26
-
Але хоча б продовжать ворк перміти 🙂
12 Jan 2024, 17:45
178145/434285
less than a minute ago