PR CUAET
-
Але хоча б продовжать ворк перміти 🙂
-
Я не обращалась, у меня дубликаты моих дипломов полученные в Украине. Соответственно это считается как заверенные копии от учебного заведения. Я им отправляла оригиналы дубликатов и просила в отдельном письме их вернуть, так как это единственные копии дипломов. Но я это все делал ещё прошлой зимой, может сейчас они запоют по другому.
-
Ну не логічно , що скажуть виїхати з країни і десь чекати піар Тому чекаємо та сподіваємось Більшість адвокатів впевнені, що до нового року мають дати усім хто подався в перші місяці
-
я також ще дивлюся з іншої сторони - якщо продовжили перміти на +3 роки - можливо програма затягнеться також на невизначений час. але повʼязати ці дві події досить складно - тому рішення приймають різні офіцери з різних офісів.
-
Якщо продлять перміти то ще ладно . Але звичайно розумію Теж хочется вже отримати піар та заспокоїтися А то одна дитина з паспортом в нас, ми всі заздримо🤣
-
Підкажіть, будь ласка, я нова в чаті. Якщо хлопцю 17 років, закордонний паспорт закінчується в 2025 році, проживає в Торонто. Чи це проблематично податися на новий паспорт в консульстві в провінції? Який час очікування? Чи не відмовляють у виготовленні паспорта? Дякую!
-
Доброго дня всім, шукаю репетитора який міг би підготувати до тесту ielts або celpic шукаю індивідуальні заняття з гнучким графіком або індивідуальні вечірні онлайн заняття!
-
Ви маєте рацію Дякую Треба заспокоїтися Якось буде Сподіваюсь, виїзжати не доведеться )
-
А шо значить - шо не віддадуть ??
-
Оттава
-
Все будет нормально. В любом случае мотать себе нервы ещё совсем рано и бессмысленно. До года программе точно.
-
В якому консульстві робили?
-
Ми сьогодні подавались і не потрібен був QR-код, лише військово-обліковий документ, а вчора дзвонила і по телефону мені сказали що "краще приходити після 18.06 з QR-кодом", тож якщо є така можливість, я б йшла до них і робила. Бо в одному і тому ж консульстві відповіді по телефону і по факту зовсім різняться..
-
І тоді вже ви зможете завантажити он-лайн сертифікат. А потім десь через 10-14 днів отримаєте друковану версію поштою
-
Могут предложить поехать в Украину за паспортом.
-
Ви про Єдмонтон - це інша країна. А решта паспорта видають .. Тут в групі писали багато що вже отримали... Не буде ж ніхто сидіти і чекати - бо тут в групі хтось написав що може потім не видадуть .
-
Ну у меня другая проблема, связанная исключительно с новым законом😠
-
Так, вам має надійти такий лист на імейл:
-
Они последнее время крайне часто получают новые инструкции и перекручивают их + к многих комплекс вахтера. Если прям по закону, то все поданное до 23 апреля должны отдать, но не отдают же, ни как. Так что только когда прийдет время получать, мы узнаем что там и как будет
-
Основная проблема не в консульствах а в самой Украине, полтора года назад было все замечательно, все понимали и пытались помочь в этих установах, а сейчас плати/неплати еще чет и должен.
12 Jan 2024, 17:45
178164/436996
less than a minute ago