PR CUAET
-
Зараз я по-вангую - ці всі дані які ми зараз оновлюємо ,можуть використати не для армії а для податкової в майбутньому - гроші потрібні,щоб бюджет наповнити , тобто ми маємо всі заплатити різницю в податках ,за всі роки ... А паспорт вам дадуть ... Може таке бути ???
-
Попробую. Остались еще знакомые там😉
-
Дуже класна, така лампова сесія була з представниками NL Кортко по тому що цікаво: - квоти не сказали які, але казали що проблем поки що немає - можна подаватися, і всіх оброблять - Навіть якщо вік не входить в межі програми, але все решта виконано, то обіцяють як мінімум це розглянути, і вже були преценденти отримання навіть після 59ти років - Те саме з ЗП, якщо не відповідає середній - обіцяють розглянути, і якщо по інших факторах все їм подобається - можуть дати - Сума яка потрібна для проживання, точної немає. Але вони хочуть бачити що є достатньо щоб заплатити IRCC fees і щоб видити один (один! Карл) місяць в NL. В тому числі можуть врахувати 1-2 ЗП які отримуєте в Канаді в цей розрахунок - Якщо дружина або чоловік проживають в іншій провінції - майже автоматична відмова - Якщо приїхали з інших провінцій, будуть на це звертати увагу, але якщо можете пояснити чому в NL і що саме тут збираєтеся жити - то це не dealbreaker - Якщо втратили роботу дають місяць на знаходження нової, щоб не втратити номінацію.
-
Дуже класна, така лампова сесія була з представниками NL Кортко по тому що цікаво: - квоти не сказали які, але казали що проблем поки що немає - можна подаватися, і всіх оброблять - Навіть якщо вік не входить в межі програми, але все решта виконано, то обіцяють як мінімум це розглянути, і вже були преценденти отримання навіть після 59ти років - Те саме з ЗП, якщо не відповідає середній - обіцяють розглянути, і якщо по інших факторах все їм подобається - можуть дати - Сума яка потрібна для проживання, точної немає. Але вони хочуть бачити що є достатньо щоб заплатити IRCC fees і щоб видити один (один! Карл) місяць в NL. В тому числі можуть врахувати 1-2 ЗП які отримуєте в Канаді в цей розрахунок - Якщо жружина або чоловік проживають в іншій провінції - майже автоматична відмова - Якщо приїхали з інших провінцій, будуть на це звертати увагу, але якщо можете пояснити чому в NL і що саме тут збираєтеся жити - то це не dealbreaker - Якщо втратили роботу дають місяць на знаходження нової, щоб не втратити номінацію.
-
Дякую!
-
Работа для пр есть, может не та, которую хочется, но для пр пойдёт
-
А я спілкувалась з дівчинкою з ст Джонс - каже що ціни на житло виросли до 1500$ за будинок чи якусь частину, я не допитувала В будь-якому разі, в Торонто за студію ми платимо 1800 і це типу дешево Консультант теж радить переїзд в Ньюфаундленд, але всі пишуть що роботи немає 🤪 + якщо це провінційна програма на pr, що є по факту, то бажано лишатися в тій провінції до отримання громадянства… Як вам там життя?
-
Звідки переїхав? З BC. Відразу кажу ринок праці доволі специфічний)) ось уже 2 тижні активно розсилаю резюме (канадський досвід в адміністрування, банк, фінанси) а відповідей немає мені здається тут потрібно шукати звʼязки-знайомих або ходити з резюме особисто 😌
-
Добрий день. Маю питання щодо дитячих виплат. Якщо всі документи були відправлені поштою, то через який час має зʼявитися інформація в кабінеті про початок їх розгляду? Я розумію, що на розгляд відводиться 11 тижнів, але не знаю чи отримали ці папери взагалі-відправила простим листом. Дякую
-
Овощи дороже, зато от морепродуктов стелажи ломятся
-
Мелкий домик за 100 тысяч купить можно. За 170+ можно выцепить уже что-то очень приятное трёхкомнатное. Но тут бенз почти 2 доллара. И колеги говорят что ещё дешево