PR CUAET
-
Та ви почитайте до чого ,я це все писав - це був ,як прикол ,прогноз ,яким всі тут займаються Ок
-
Юрій, та правильно, розслабтеся ! Вони нас в базу даних військову заганяють не задля повісток, ну що ви . Заради того, щоб через 5 років стягнути податки з Канадських зарплат. Тобто ваша ідея геніальна . А найпростіша відповідь , яка з цього виходить- це строчити маячню
-
Можете вже починати
-
В дії повістку ??
-
Але чомусь не заспокоюється бо так довго все йде. Як на каует.
-
Можна. В мене чоловік впіймав слот для доньки. Прийняли без проблем.
-
Питання- якщо закінчиться ворк перміт, а розгляд піару по родинній програмі дуже затягується, і не факт що до березня буде результат, чи буде можливість продовжити ворк перміт? Чи треба буде виїзжати і чекати піар за межами Канади?
-
Доброго вечора підскажіть хто був учора в Торонто тобто у середу. Коли точно видають по середах готові паспорти? Вибачте якщо повторююсь знову може відповіді і є але дуже багато інформації треба перечитуватий🙏
-
Скажіть що це? Спробувала оплатити дебетною карткою, гроші на рахунку є
-
Дякую за інформацію)
-
Здравствуйте, пожалуйста, сбросьте ссылку на страницу для продления work permit. Спасибо!!
-
А якщо попрацювати на іншій посаді до 6 місяців, а потім повернутись на ту посаду яку вже рік працюю, то можу ж подаватись?
-
Лимит на сумму?
-
Я вот тоже не советую, метеозависимым тут будет особенно плохо, снег зимой задолбаешься копать, от иммигрантов провинция трещит, работу даже канадцы найти не могут
-
Прошу Вас, підкажіть / поясніть будь ласка: А по програмі «Сімейне воззʼєднання» хіба треба доказувати що є гроші / робота щоб жити?
-
В прикріплених повідомленнях є
-
Доброго дня, хтось може підказати, чи можна подаватися без фізичного паспорта? Паспорт безповоротно втрачено, а консульство відмовляє в допомозі у відновленні. При цьому фотографії всіх сторінок паспорта є. Він дійсний ще 4 роки.
-
Hi there! I am a Technical Recruiter at UUUSoftware. I'm looking for SAP Data Management (BW, ETL) This role is contract 6-12 m. Any cloud platform (optional).
-
Підкажіть будь ласка по Оттаві, графік видачі готових паспортів... На сайті у них не знайшла саме цю процедуру. Лише оформлення та подовження документів...
-
Коли ми робили оплату в березні місяці. Було можливо як і дебіт так і кредит оплатити. Думаю, нічого не змінилося.
12 Jan 2024, 17:45
178271/430115
4 minutes ago