PR CUAET
-
Для ЕЕ не обовʼязково всім, хіба ні? Хіба що якщо хочете більше балів отримати.
-
Вітаю. Я також змінювала прізвище. Я сдавала повторно біометрію на нове прізвище і всі документи були змінені на нове прізвище. У вас є запит паспорта на вклейку візи?
-
Так. В ЕЕ депенданту - тільки заради балів
-
Дякую
-
Боже як ви можете таке говорити , не знаючи , ліцензію забирали тимчасово , і не тому що кинув , а тому що не доказав біженство циганам яким довелось повернутись в Європу , зараз в нього діюча ліцензія , яку легко перевірити , а за такий ваш наклеп в Канаді можно легко подати в суд на вас , і ви будете платити до кінця свого життя гроші за потенційних клієнтів яких він втратить за ваш наклеп , думайте що пишете , ви вже не в Україні
-
Так
-
Підкажіть будь ласка. А я правильно розумію що на дитячі виплати має подаватися мати дітей, не батько? Бо в кабінеті cra немає можливості додати дітей
-
Запит на біометрію не приходив. Прийшов лист, що біопетрія дійсна, але на старе прізвище і від тоді аплікація вже була на старе прізвище, хоча ворк перміт, паспорт на нове. Запит прийшов сьогодні і там вказано старе прізвище. Я написала лист в довільній формі, щоб звернули увагу при вклейці візи, щоб прізвище збігалось з паспортом, вкладу його разом з паспортом.
-
Значит нет критериев отличить бан от нормального отсутствия дат?
-
Ні, лише цілий тест.
-
Так ПРОДОВЖИТИ МОЖНО Я получила официальный ответ емайл от посольства, але на новий треба слот Продовження - жива черга! Тільки так
-
Хто такі ісанс?
-
Доброго дня, ми з дівчиною плануємо приїхати до Канади, але візи маємо тільки на 1 рік і дозвіл на роботу маємо отримати коли приїдемо на такий самий термін. Підскажіть, будь ласка, чи є шляхи і чи реально за цей час подовжити візу і робочий дозвіл вже знаходячись в Канаді і як це відбувається?
-
А ок. У мене похилого віку