PR CUAET
-
Із грудня займаюсь, 2 місяця на «піймай слот» та 4 на паспорт. Тому в цілому 6 місяців. Так замовляла DHL, але заяву відвозили особисто і просили поставити підпис що вони отримали. Документи про облік не питали.
-
Добрый день! (Отец) С тремя несовершеннолетними детьми подавался кто-нибудь недавно на загран? Какая процедура подачи вообще?
-
Це організація, що допомогає новоприбулим - інформацією, курсами (професійними чи англійської мови), навіть трохи з пошуком роботи
-
Звернувся позавчора до волонтерської організації Монреаля, допомогли заповнити купу документів, з поясненнями і деталями, за добу надійшло в особистий кабінет продовження до листопада цього року з позначкою, що це поки що розглядають і очікувати на новий ворк перміт.
-
Чекала 6 міс 2дн
-
Загран пора менять, многодетный отец. Насколько я знаю, даже в моем случае надо обновить свои данные или я ошибаюсь?
-
А зачет тебе обновлять,если можешь обойтись без этого,лучше не светись,сделаеш только хуже.🤷🏼♂️
-
Если бы не загран паспорт,-то я бы не обновлял ни какие данные…
-
Добрый день, посоветуйте пожалуйста сертифицированного переводчика.
-
Доброе утро. У кого схожая ситуация? Город Оттава. Почти два месяца жду .
-
перездати можна тільки все. але після здачі можна замовити переоцінку тесту(вже після результатів)
-
Ми можемо перекласти, 1000 грн нотаріальний переклад з нотаріусом
-
До чого тут копніть , мені воно не потрібно , якщо адвокат веде свою діяльність , значить йому це дозволяє закон , а ви просто пишете , щоб що ?
-
nataliaaterekhova@gmail.com Канадський сертифікований перекладач.
-
Спасибо Вам огромное за информацию. Будем писать объяснительное письмо.
-
А де можна повний список прочитати
-
Адвокат завалив купу кейсів ромів. Людина тут запитувала тому що ймовірно хотіли іти з ним. А ви чому так захищаєте Гоготца?
-
підкажіть, будь-ласка, прийшов номер , Але не можу зробити link, не знаходить . Що робити?
-
@OstapBosak
-
Візьміть консультацію в міграційного консультанта @OstapBosak Зараз вп можна продовжити тільки на загальних засадах. Можете про це прочитати у закріплених
12 Jan 2024, 17:45
178470/437102
less than a minute ago