PR CUAET
-
Ще висять
-
В NAIT, например, ребёнок подал заявку ещё в октябре. Цены были как для иностранных студентов. Была условно принята на обучение на следующий учебный год и нужно было внести залог до определённой даты. И уже только после этой даты, к великой радости, было принято решение про изменение цены за обучение для студентов с CUAET, как для местных
-
Какой qr?
-
Доброго дня! По AIP потрібно Employers reference letter .Один роботодавець обіцяє що напише такий лист вже пару тижнів,але не написав,і думаю, що він не напише.Можливо в когось був такий досвід, що ви в такому випадку робили? Дякую за відповідь!
-
Торонто
-
Є Зара слоти дитячі два
-
Тобто якщо моя канадська віза в старому паспорті, а я маю ще новий, то вони обидва будуть дійсні?
-
Ще SIN поновіть
-
Так, можна! Чи, так обовʼязково мати відповідний віку слот! Уточніть будь ласка.
-
Так
-
Підкажіть будь ласка чи можна прийти на запис оформлення паспорту дитині до 16 років, для оформлення паспорту дитині 6 років чи обовʼязково ловити слот для до 12 років?
-
Доброго дня! По AIP потрібно Employers reference letter .Один роботодавець обіцяє що напише такий лист вже пару тижнів,але не написав,і думаю, що він не напише.Можливо в когось був такий досвід, що ви в такому випадку робили? Дякую за відповідь!
-
Роботодавці часто так поводяться - нагадуйте, пишіть імейли, дзвоніть їм. Бажано що б він був по АІР. Якщо нема то теж можна подаватись, але потрібно буде додати всі інші наявні документи.
-
23.11
-
Когда заявку подали?
-
Дякую!
-
Приймуть якщо дитячий слот до 16 навіть у рік тільки треба мати фото
-
Вы по новому паспорту уже подались на продление? Когда вам прийдёт новый ворк пермит, тогда сможете подать заявку на визу. Но если вы не планируете из Канады выезжать, то можно и не получать новую визу. А вы когда подались на продление ворк пермита? Если после 31 марта, то могут и отказать, если у вас нет оснований.
-
Я від основного роботодавця,по якому подалася на AIP маю лист.Потрібно ще від двох,в яких працювала по пару місяців. Чи можу я прикріпити лист пояснення,що мені попередні роботодавці не дають листа?
-
Привіт. Якщо перші 3 цифри в НОС збігаються, чи можна рахувати цей досвід роботи за один нос? І друге питання по якій програмі можна ще податися в сфері ресторанів? 🙏🏼❤️дякую
12 Jan 2024, 17:45
178599/437309
4 minutes ago