Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Я чекала на відповідь місяцями від роботодавця. Мені по 3 дні мій супервайзер не передзвонювала і не брала трубку на роб телефоні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Ні. Це різні ноки. 62200 – Chefs noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=8RXKN%2FYBY7DnUUkhuCMoKeWrgG%2FGUZNWqmH75I1fJnA%3D 63200 – Cooks noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=8oEhV7UZ3oPssBY078ctsbNIYHLs12llmHnWxDvGLZY%3D Ви можете побачити внизу також які позиції підпадають під Cook, та Chef.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Частково правила #7 & #8 З риторикою окупанта про «режими» - Вам треба йти до інших чатів, будь ласка. Повідомлення видалено
    1 Reply Last reply
    0
  • t647615154T Offline
    t647615154T Offline
    Marie
    wrote on last edited by
    Можна виправляти, але не можу дописати на українській мові, червоним робить поле
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitry
    wrote on last edited by
    Друзья, подскажите кто подавался на Ontario’s Express Entry Skilled Trades stream. Смотрел требования к работодателю, их попросту нет 🤷‍♂️ меня это честно удивило, так как в Indemand skills там целый перечень и балльная система. Есть ли на деле какие-то ограничения? Например: размер фирмы, количество лет на рынке, оборот и т.п.?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Прошу
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Прошу. Я знаю що деякі позиції з фуд сервісу зараз не приймаються по АІР. По якій програмі можна податись по ресторанному бізнесі - краще відповість @OstapBosak
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    Дякую за пораду!🙏❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t647615154T Offline
    t647615154T Offline
    Marie
    wrote on last edited by
    Для батьків, сестер, братів так, можу вписати все що треба, але для себе і депендента (базова інформація яка подана в my profile) заблокована
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Будь ласка підкажіть : @OstapBosak @barbicanimigration @rubicon123  @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @bohdana @AnatkaShultz @SergiiKolodii_Canada_Immigration
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Moto64
    wrote on last edited by
    Тоді мабуть у тому полі має бути тільки англійська
    1 Reply Last reply
    0
  • t400602027T Offline
    t400602027T Offline
    Anastasia Melnychenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня, всім. Хочу звернутись в першу чергу до тих, хто ще не подався і, можливо, в роздумах, до кого звернутися. Я конкретно не можу нікого порекомендувати. Але одне можу сказати точно - люди, будь ласка, звертайтесь тільки до кваліфікованих, ліцензованих консультантів!!! Чому я це пишу? Через свій незадовільний досвід. Так, зробила грубу помилку звернувшись до «консультанта», який з власного досвіду, подавшись і отримавши позитивний результат, вирішив, що може це робити й іншим. За теж чималі гроші. Але звісно менші, ніж кваліфікований консультант. Повірте, краще заплатити вдвічі, втричі більше і бути в руках професіонала. Вирішила написати, адже бачу він вже в цій групі ділиться власним досвідом і бачу багато хто йому вже написав в приват. Справа то ваша, що вам робити. Але як було особисто в мене - купу помилок, які я знайшла, і їх не з першого разу виправили. Деякі помилки - грубі. Плюс до цього неправильно заповнена форма, як я вже дізналась з цієї групи після подачі аплікації. Дуже різні відповіді на мої питання, одного разу це так, іншого разу на одне й те ж питання вже по іншому говорить. Ще саме улюблене- запитайте в групі, що робити 🤦🏻‍♀️ Нерви та гроші на вітер. Надіюсь на диво звичайно, бо вже нічого не зробиш.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    У мене майже такий неприємний досвід. Шкода, що не можливо створити якийсь список з такими горе-бухгалтерами
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ліза
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, чи потрібно робити дозвіл на вивезення дітей при виїзді з Канади назавжди, якщо ми з чоловіком будемо летіти окремо (я сама з дітьми в Україну), і чоловік не громадянин України 🙏🙏🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь-ласка, чи при подачі на ПР треба свідоцтво про розлучення? Заповнюю апплікацію на ЕЕ, і такого документа немає в списку доків. Чи треба додати в opional? Чи чекати поки попросять додатково?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ліза
    wrote on last edited by
    Ну коли з обома батьками то так, але ж а дожить діти тільки зі мною вилітають.. чула знайома летіла дюна відпочинок в Європу з дітьми з Канади без чоловіка і питали.. Але там обоє громадяни України батьки
    1 Reply Last reply
    0
  • t350490323T Offline
    t350490323T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Автоматическое письмо, приходит всем. Если вы уже в Канаде - можно игнорировать Через сколько получают ПР - 🤷‍♀, как повезет/пойдет. Посмотрите Хронологию
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Не треба. Вони не є громадянами Канади й вилітають разом із своєю матір'ю
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Дивно,що ви не консультанту ще й гроші платили. Хто цей герой? Напишіть сюди,щоб люди знали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ліза
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, чи потрібно робити дозвіл на вивезення дітей при виїзді з Канади назавжди, якщо ми з чоловіком будемо летіти окремо (я сама з дітьми в Україну), і чоловік не громадянин України 🙏🙏🙏
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags