PR CUAET
-
Будь ласка підкажіть : @OstapBosak @barbicanimigration @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @bohdana @AnatkaShultz @SergiiKolodii_Canada_Immigration
-
Доброго дня, всім. Хочу звернутись в першу чергу до тих, хто ще не подався і, можливо, в роздумах, до кого звернутися. Я конкретно не можу нікого порекомендувати. Але одне можу сказати точно - люди, будь ласка, звертайтесь тільки до кваліфікованих, ліцензованих консультантів!!! Чому я це пишу? Через свій незадовільний досвід. Так, зробила грубу помилку звернувшись до «консультанта», який з власного досвіду, подавшись і отримавши позитивний результат, вирішив, що може це робити й іншим. За теж чималі гроші. Але звісно менші, ніж кваліфікований консультант. Повірте, краще заплатити вдвічі, втричі більше і бути в руках професіонала. Вирішила написати, адже бачу він вже в цій групі ділиться власним досвідом і бачу багато хто йому вже написав в приват. Справа то ваша, що вам робити. Але як було особисто в мене - купу помилок, які я знайшла, і їх не з першого разу виправили. Деякі помилки - грубі. Плюс до цього неправильно заповнена форма, як я вже дізналась з цієї групи після подачі аплікації. Дуже різні відповіді на мої питання, одного разу це так, іншого разу на одне й те ж питання вже по іншому говорить. Ще саме улюблене- запитайте в групі, що робити 🤦🏻♀️ Нерви та гроші на вітер. Надіюсь на диво звичайно, бо вже нічого не зробиш.
-
Підкажіть будь-ласка, чи при подачі на ПР треба свідоцтво про розлучення? Заповнюю апплікацію на ЕЕ, і такого документа немає в списку доків. Чи треба додати в opional? Чи чекати поки попросять додатково?
-
Автоматическое письмо, приходит всем. Если вы уже в Канаде - можно игнорировать Через сколько получают ПР - 🤷♀, как повезет/пойдет. Посмотрите Хронологию
-
Дивно,що ви не консультанту ще й гроші платили. Хто цей герой? Напишіть сюди,щоб люди знали
-
Хотіла просто попередити не тільки конкретно за цю людину, а загалом. Звертатись тільки до професійних консультантів! Якщо ні - то самому.
-
Кому цікаво напишу у приват. Не хочу наговорювати нічого. Що шахрай і так далі. Бо все було по домовленості. І свою роботу він зробив якось таки. Просто питання як.
-
Ще страшніше це те що ви довіряєте всі свої документи «лєвій» людині