PR CUAET
-
Хотіла просто попередити не тільки конкретно за цю людину, а загалом. Звертатись тільки до професійних консультантів! Якщо ні - то самому.
-
Кому цікаво напишу у приват. Не хочу наговорювати нічого. Що шахрай і так далі. Бо все було по домовленості. І свою роботу він зробив якось таки. Просто питання як.
-
Ще страшніше це те що ви довіряєте всі свої документи «лєвій» людині
-
Так напишіть хто це? Щоб люди не велися. Тут багато людей діляться досвідом.
-
Така була домовленість, пішла на це свідомо. Але не знала, що я буду в клініці володіти більшою інформацією аніж він. Бо я досліджувала, читала. А він на все відповідав - то нічо страшного, ну я ж собі подався, ну мені ж дали. Одним словом, я виню тільки і тільки себе. Ніхто крім мене не винен. Маю собі тепер урок
-
Якщо є можливість надайте до можливого дозапиту
-
Це основна моя думка, яку хотіла донести!
-
Не знаю, чи напише людина ім'я цього "консультанта", але сенс один - не треба звертатися за допомогою, а тим більше платною до того, хто не є ліцензованим спеціалістом. Тут часто з'являються подібні повідомлення, ми намагаємося блокувати шахраїв, але теж не завжди встигаємо
-
Шахрай ,бо бере за це гроші,а немає права. Даремно ви покриваєте. Тут ще й би заблокувати його. Ух, наші люди,завжди знайдуть кого взути
-
Docsbase. Готово в той самий день якщо перекладачі є
-
Можете порадити, де замовити переклад? Там, де я роблю - 2-3 дні
-
Через вебформу тільки.
-
Є нюанс, що це якраз вихідні