Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1877825354T Offline
    t1877825354T Offline
    Лилия
    wrote on last edited by
    Судя по сообщениям в чатах при варианте, когда прикрепляют письмо о том, что подались на новый паспорт, ворк пермит не продлевают. Нужно хотя бы , чтобы паспорт был уже оформлен и отражался в Дие. Но можете попробовать, вдруг повезёт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Я робила у Mariia Golodiuk [email protected] , її не раз Остап рекомендував
    1 Reply Last reply
    0
  • t568508372T Offline
    t568508372T Offline
    Юлия Шевченко
    wrote on last edited by
    Добрий день ! Маю таке питання: я та моя родина (чоловік та син) зараз в Едмонтоні. В чоловіка був перший шлюб і є неповнолітній син. Він зараз в Україні. Коли подавали документи на куает ми вказували що він є, але не відкривали для нього візу. Чи можливо зараз зробити для дитини візу для навчання? Буду дуже вдячна за відповідь. Всім гарного дня!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Я поняла, спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vira Frolova
    wrote on last edited by
    Добрий день ! Маю 2 загранпаспорти ' що обидва закінчуються - квітень 2025 * веркпермит - закінчуеться квітень 2025* в паспорті маю лише штамп прибуття в аеропорті поставили 20 травня 2022 рік* ( прибуття по фойлес віза) візітор не поставили в аеропорту тоді" тільки отримала воркпермит ! Чи можна поїхати в аеропорт до офіцера ' що дала воркпермит та попросити візітор вклеїти в мій паспорт ? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Дуже прикро, що у Вас так сталося і дякую що поділилися цією інформацією. Бажаю щоб у Вас все вдалося🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • t130086207T Offline
    t130086207T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Можливо хтось бачив дистанційне навчання, на бухгалтерському напрямку в коледжах, чи ще де... з грантом для українців ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6073383842T Offline
    t6073383842T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь ласка чоловік с 6 березня чекає повернення податків, подавався вперше. Чи є то нормально так довго чекати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Наші взувають наших - от що прикро. Я так повелася на рекламу в інстаграм - підписуйтесь на мене, багато безкоштовної інформації про пр та даю покрокову інструкцію про заповнення форм. Підписалася а ця інструкція платна виявляється. При чому декілька інструкцій є на ютубі, переглянула їх всі і заповнювала.
    1 Reply Last reply
    0
  • t487267547T Offline
    t487267547T Offline
    Юлия Канаева
    wrote on last edited by
    Оце ви придумали) офіцери в аеропорту не займаються вклейкою віз, тільки онлайн.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Звісно ні. Все подається онлайн.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім! Мені прийшов лист, в якому питають зріст, колір очей та чи я в Канаді. Так розумію, після відповіді на цей імейл я отримаю Портал 1. Проблема в тому, що я планую подорож через 2 тижні і знову в Канаді буду лише наприкінці місяця. Хоча технічно я зараз в Канаді і відповісти 'ні' на їх питання не можу. Скажіть будь ласка, чи анулюється віза вже, якщо зараз сказати, що в Канаді? Чи можна просто затягнути процес надсилання їм фото і зробити Портал 2 вже після повернення?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1388606251T Offline
    t1388606251T Offline
    Vania
    wrote on last edited by
    Відправив 9го лютого і ще немає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aліса Володченкова
    wrote on last edited by
    Добрий день. Кому цікаво щодо повернення money order (якщо робили через Canada Post) Це по Торонто. Refunds Money Order. For request a refund for a Money Order that has not been cashed. Call Canada Post at 1-800-563-0444 and be ready to provide the serial number of the Money Order. This is printed on your sales receipt. The $7 purchase fee is non-refundable.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    А зачем нужен визитор если есть Ворк Пермит.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Тут ТЦК не ходить)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт. Чату рік! Хочу виразити в першу чергу подяку шановним модераторам, які витрачають щоденно години власного часу, щоб упорядкувати все тут, видалити негатив та агресію, зберігаючи чат мир та корисним. Просто величезна подяка професійному міграційному консультанту, а також просто чудовій та доброзичливій людині @OstapBosak, який за весь час існування каналу безкоштовно відповів майже на 10 000 ваших запитань. Також подяка і іншим міграційним консультантам, які також періодично відповідають на поставлені запитання. @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @AnatkaShultz Bohdana Lypovyk мігр конс% Yana Barbican Immigration Дякую також рекламодавцям, які розміщуючи рекламу тут таким чином фінансово підтримують український благодійний фонд ВЕЛИКІ СЕРЦЯ: Юридична компанія Гросмейстер яка допоможе вам з довідками про несудимість з різних країн, а також перекладом документів @Margo2145 Бухгалтерські послуги @tax_canada_accounting Львівське бюро перекладів Экспресс @TarasExpres Бюро перекладів @Igor_Isaev_Translator Один з кращих по відгуках міграційних консультантів Yana Barbican Immigration Підготовка до IELTS (IELTS HUB) @LanguageOn Міграційний адвокат @Lev_Abramovich7 який завтра на безкоштовному вебінарі відповість на ваші запитання по гуманітарній програмі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Це у гілку "Федеральний етап"
    1 Reply Last reply
    0
  • t397155500T Offline
    t397155500T Offline
    Сергей
    wrote on last edited by
    А как вы отправляли через Meest?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5462853290T Offline
    t5462853290T Offline
    Tetiana Sugaring/waxing
    wrote on last edited by
    Я працюю. Потрібно відкрити business license але не впевнена, що для всіх типів бізнесу таке потрібно. Вбийте це пошук в прочитайте докладніше. Картку я відкрила для бізнесу, так легше відслідковувати робочі доходи та розходи і для CRA краще буде. Користуюсь RBC. Всі чеки зберігаю.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags