PR CUAET
-
Привіт. Чату рік! Хочу виразити в першу чергу подяку шановним модераторам, які витрачають щоденно години власного часу, щоб упорядкувати все тут, видалити негатив та агресію, зберігаючи чат мир та корисним. Просто величезна подяка професійному міграційному консультанту, а також просто чудовій та доброзичливій людині @OstapBosak, який за весь час існування каналу безкоштовно відповів майже на 10 000 ваших запитань. Також подяка і іншим міграційним консультантам, які також періодично відповідають на поставлені запитання. @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @AnatkaShultz Bohdana Lypovyk мігр конс% Yana Barbican Immigration Дякую також рекламодавцям, які розміщуючи рекламу тут таким чином фінансово підтримують український благодійний фонд ВЕЛИКІ СЕРЦЯ: Юридична компанія Гросмейстер яка допоможе вам з довідками про несудимість з різних країн, а також перекладом документів @Margo2145 Бухгалтерські послуги @tax_canada_accounting Львівське бюро перекладів Экспресс @TarasExpres Бюро перекладів @Igor_Isaev_Translator Один з кращих по відгуках міграційних консультантів Yana Barbican Immigration Підготовка до IELTS (IELTS HUB) @LanguageOn Міграційний адвокат @Lev_Abramovich7 який завтра на безкоштовному вебінарі відповість на ваші запитання по гуманітарній програмі.
-
Я працюю. Потрібно відкрити business license але не впевнена, що для всіх типів бізнесу таке потрібно. Вбийте це пошук в прочитайте докладніше. Картку я відкрила для бізнесу, так легше відслідковувати робочі доходи та розходи і для CRA краще буде. Користуюсь RBC. Всі чеки зберігаю.
-
Мається на увазі visitor visa
-
Багатодітні, як і всі мають оновити свої дані. Без оформленої відстрочки, багатодітність немає ніякого значення. Теж в тій самій лодці. Багатодітна родина. Навряд чи буде шанс нам оформити відстрочку дистанційно
-
Получается слоты появляются в 17 00 по Торонто ?
-
Відповідайте так, робіть реплей, а далі дивіться по ситуації. Якщо будете за кордоном, коли прийде лист з портал 2 тоді зробите відповідь на нього (загрузите фото) по поверненні в Канаду. Візи анулюється коли ви отримуєте ПР (еCoPR).
-
Після отримання нового WP потрібно міняти SIN number?
-
Слоты появляются. Пока не понятно это срабатывает сброс бана или же реально добавление новых слотов. Если добавление, то вновь открывшихся, или также и тех что были отменены. Больше вопросов, чем ответов
-
‼️‼️‼️ Нова вибірка ⚠️⚠️⚠️ Date and time of round: May 31, 2024 at12:48:30 UTC CRS score: 522 (Canadian Experience Class) Invitations: 3,000
-
Типу того але вони хочуть бачити QR код, а не просто оновлення. Якщо в цьому коді буде зазначено, що є відстрочка, то все Ок, я якщо «підлягає мобілізації» то висновки робіть самі