PR CUAET
-
Провінції мають доступ і можуть «виловлювати» кандидатів з пулу для PNP EE номінацій.
-
Не провінція, а уряд Канади. ЕЕ = федеральна програма, а не провінційна
-
В системі так показує бо слоти були на липень а зара травень
-
Так Мінімальний прохідний 522 Всі хто eligible for CEC і мають 522+ CRS мають отримати ІтА = invitation to apply for PR
-
В кожному з цих тестів ще 2 Тобто у сумі у Вас 2 на general CELPIP і 2 на громадянство. Також в самому акаунті у Вас повинен був зʼявитися доступ до демо версії акселератора чи якось так зветься по всім чотирьом частинам Також гарна штука для практики Якщо не знайдете- пишіть у пп Покажу зі свого акаунту де то шукати
-
Сьогодні 31 травня, а слот у вас показує на 4 травня, це як?
-
Можливо комусь буде корисно- це парковка в сусідньому кварталі прямо поряд з Консульством у Ванкувері . 20 дол за 8 годин якщо плануєте потім прогулятися в стенлі парку) maps.app.goo.gl/CnSqN4B5Qz3PHTzj6
-
І це не паніка а інформація, з якої кожен робить висновки, я ділюсь інформацією і нічого не намагаюсь довести щось
-
Я читала, син був у консульстві і про відновлення даних і консульський облік відомо вже давно
-
Почитайте Тут плюс мінус зрозуміло стан пулу на 2023/2024 t.me/prcuaet/39954/172254
-
Daria Alex дискусії з гілки Хронологія переносяться Правила Дякуємо
-
І я вже бачу як ці дуже вмотивовані бійці йдуть на штурм посадки. 50% СЗЧ ще з учебки, 20% самостріл, 20% будуть відказники ще на РОПі або навіть ще раніше, ну може 10% ті хто спробують повоювати. Так шо затія так собі 😔
-
А як у Вас вийшло з виїздом закордон? Щось треба було до заповнювати чи міняти інформацію? Що робили ?
-
Адрес ставите на оккупированных территориях или вообще в рф и почта сама скажет тцк про невозможность доставки на выбранный адрес. Не одно и тоже с не получением