PR CUAET
-
Друзі коли ловити слоти Торонто?
-
Дякую, З 6ї вечора вірно?
-
Підкажіть, будь ласка, хто брав довідку в поліції про втрату попереднього паспорту? Що вам дали на руки, та чи прийняло наше консульство такий документ, віддали замість нього вам паспорт? Бо стою зараз в поліції, а вони кажуть, що таких сертифікатів не дають, тільки номер справи 🤷♀️
-
В усіх консульствах (Оттава Торонто Едмонтон)викидають слоти кожен другий вівторок з 6 по 6:30 вечора (часову різницю гугліть!)
-
Дякую, ні нічого не приходило
-
І як назва/тематика гілки виправдовує порушення правил чату, які розповсюджуються і на цю гілку також?
-
Нет
-
Поки відображається:) мало б автоматом обновити сін
-
Може періодично в інший час з'являються ті слоти від яких відмовляються? В іншій гілці можете стежити. Я собі спіймала рівно о 18:00 по Оттаві (в моєму місті то було 16:00).
-
А як подать заявку на нову візу? ВП до 27, а віза до 25
-
Я ні на що не натякаю, але щодо попереджень за нецензурні слова, подивіться на назву гілки 😂.
-
Время по Украине?
-
Хотілося би почути ваші пропозиції та ідеї для подальшого розвитку ком'юніті! І також конструктивні відгуки. Тільки без переходу на особистості будь-ласка🤡.
-
Судячи з того що пишуть, нікому офіційні відмови не дають, лише на словах. І як ви їх змусите?
-
Добрий день! Бачила багато питань наскільки довго виготовляється паспорт, тому скину наш трекер - ми чекали довго - звичайна доставка, забирали в Торонто, паспорт дитині
-
Скоріш до отримання е-копр
-
Канаді
-
Як варіант, побудьте волонтером, реальна можливість познайомитись з місцевими (теж волонтерами працюють). Мені так неочікувано офер прилетів. Паб, звісно, теж варіант🙃
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. Чи так у всіх, я взяла довідку ще у лютому з дії і стоїть дата коли я її взяла. Чи не буде проблем коли я буду подаватись на ПР?
-
але якщо у вас сезонна алергія - то це плюс(?))))
12 Jan 2024, 17:45
178888/473371
3 minutes ago