Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Чомусь думаю тим хто встигне до 18-того то ок,а після скажуть постанова змінилася і все. Тобто тим хто подавалися в квітні то потрібно буде десь шукати вихід. Тобто просити сірі паспорти за межами Канади
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718764045T Offline
    t1718764045T Offline
    Андрій Нагорнюк
    wrote on last edited by
    В мене теж саме )))) 6(7) листопада. Які Ваши прогнози щодо отримання АОР? Мені вважається що в наступному місяці )))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victor
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста вкратце как выглядит весь процесс для подачи на новый загран паспорт? 1) Как именно надо ловить слоты в Торонто? 2) Обязательно ли брать с собой ребёнка младше 12-ти лет если ему тоже надо новый загран? 3) Если хотим всей семье из 3 человек обновить паспорта то надо три слота или можно один на семью? 4) Когда получим новые паспорта какие именно Канадские документы желательно обновить или нужно ли куда-то сообщить что появился ещё один загран? 5) Есть ли какие-то подводные камни типа внезапно ИНН попросят или что-то вроде такого что надо знать перед приездом в посольство? (Про закон о мобилизации всё знаю и понимаю)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryana
    wrote on last edited by
    Привітик усім🤗 Нарешті дійшли руки поділитися стратегією підготовки до екзамену. Мені вийшло здати на 9 все, слухання 10. Готувалася з використанням ютуб каналу youtube.com/@careeraxis?si=_y6QJJA5uCS4Odlu Там реальні вправи з таймером. Можна себе первіряти. Також використовувала чат GPT. З чатом є нюанс. Йому зі старту потрібно сказати, що він вчитель, який готує до екзамену CELPIP Це йому задає його персону, так би мовити, і задає правильний патерн для спілкування. Після цього можна просити його давати завдання. З ним можна натренувати все, крім слухання. Його потрібно просити оцінювати за вимогами селпіп. Потім дуже помічна штука попросити його дати табличку з завданнями, вашими відповідями, і коректними відповідями, які він сам пропонує. Так легко відслідкувати повторювані помилки і просто завчити, як правильно без особливого копання правил граматики. Якщо руки до граматики доходять, то взагалі супер. Для розмовних вправ я собі запам'ятала кілька шаблонних словосполучень, які підходять під любу тему і гарно збагачують мову. Для розмовних завдань використовувала ютуб канал. У цього добродія є цілий плейліст, присвячений CELPIP. Він дає там дуже толкові поради. Щоправда, довго говорить, то якщо немає терпіння слухати, просто швидкість відтворення можна підвищити. youtube.com/@madenglishtv?si=oeqZCtMEhnOrCaG7 На тест я випила заспокійливе, щоб мене там не трусило. І все пройшло гладко. Бажаю усім високих балів.🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helens
    wrote on last edited by
    Ви заповнювали цю форму Schedule A? Там зазвичай не вистачає місця щоб написати повну назву навчального закладу, то ж додається окремий лист с назвами закладів, спеціальністю і т.д. Якщо у вас все вміщено то і не має потреби щось додавати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ira 🇺🇦
    wrote on last edited by
    У нас. Статус "your background verification has been changed to in progress" в трекері з 25 квітня. Кажуть, що це означає comprehensive security check. Тобто може тривати роками. Мені дуже страшно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatiana Lia (CGS Immigration)
    wrote on last edited by
    Я занимаюсь оформлением по этой программе
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergio🕊️
    wrote on last edited by
    Helena , тільки диплом прикріплено , дякую за інформацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Дітям 14-15 років можна отримати ворк перміт/візитор рекорд на основі ворк перміту одного з батьків. Це не тільки для українців, які прибули по CUAET, а для всіх іноземців І так, з ними можна вчитися в школі
    1 Reply Last reply
    0
  • t477159539T Offline
    t477159539T Offline
    Galyna
    wrote on last edited by
    Чи можна замовити дітям 14 та 15 років одразу Ворк перміт , та навчатися по них в школі. І яка зараз ціна?
    1 Reply Last reply
    0
  • t398736900T Offline
    t398736900T Offline
    anyuta
    wrote on last edited by
    Для статистики: Подача: 22.03.24 Отримали WP до травня 2027 року сьогодні
    1 Reply Last reply
    0
  • t299171280T Offline
    t299171280T Offline
    Ihor Chaban
    wrote on last edited by
    Коли з'являються нові слоти, на паспорт і нотаріальні послуги на той самий період? Чи може бути на паспорт через місяць а на нотаріальні послуги раніше/пізніше?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1334253743T Offline
    t1334253743T Offline
    Elena .
    wrote on last edited by
    Я подала дитину з подовженим. Тільки що прийшов запит на біометрію
    1 Reply Last reply
    0
  • t6125492710T Offline
    t6125492710T Offline
    Olena Sorokina
    wrote on last edited by
    І до нас по трошки добираються.ми подались 29 жовтня і через тиждень прийшов лист з АОР, а от запрошення на біометрію прийшло рівно через сім місяців. І розумій як хочеш 😉?!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1334253743T Offline
    t1334253743T Offline
    Elena .
    wrote on last edited by
    Приймають подовжений тільки напишіть ім в довільній формі щоб звернули увагу на штамп з подовженою датою на другій сторінці
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Al S
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь-ласка , чи заява-анкета на оформлення закордонного паспорта дитині 13 років така сама як і для дорослих? Бо на сайті консульства в Торонто виглядає так само для осіб до 16 років, як і для дорослих
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victor
    wrote on last edited by
    То есть там надо ещё где-то зарегистрироваться для этого?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    В нас навіть для PR продовжений проканав
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    Ловить нужно быстро, в 18:00 (по Торонто) уже быть залогиненым . 2.Не обязательно (но это не точно).3.Обязательно 3 слота. 4.не знаю 5. Я беру все за цим списком canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags