PR CUAET
-
Дітям 14-15 років можна отримати ворк перміт/візитор рекорд на основі ворк перміту одного з батьків. Це не тільки для українців, які прибули по CUAET, а для всіх іноземців І так, з ними можна вчитися в школі
-
Чи можна замовити дітям 14 та 15 років одразу Ворк перміт , та навчатися по них в школі. І яка зараз ціна?
-
Для статистики: Подача: 22.03.24 Отримали WP до травня 2027 року сьогодні
-
Коли з'являються нові слоти, на паспорт і нотаріальні послуги на той самий період? Чи може бути на паспорт через місяць а на нотаріальні послуги раніше/пізніше?
-
Я подала дитину з подовженим. Тільки що прийшов запит на біометрію
-
І до нас по трошки добираються.ми подались 29 жовтня і через тиждень прийшов лист з АОР, а от запрошення на біометрію прийшло рівно через сім місяців. І розумій як хочеш 😉?!
-
Приймають подовжений тільки напишіть ім в довільній формі щоб звернули увагу на штамп з подовженою датою на другій сторінці
-
Підкажіть будь-ласка , чи заява-анкета на оформлення закордонного паспорта дитині 13 років така сама як і для дорослих? Бо на сайті консульства в Торонто виглядає так само для осіб до 16 років, як і для дорослих
-
То есть там надо ещё где-то зарегистрироваться для этого?
-
В нас навіть для PR продовжений проканав
-
Ловить нужно быстро, в 18:00 (по Торонто) уже быть залогиненым . 2.Не обязательно (но это не точно).3.Обязательно 3 слота. 4.не знаю 5. Я беру все за цим списком canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
В усіх консульствах (Оттава Торонто Едмонтон)викидають слоти кожен другий вівторок з 6 по 6:30 вечора (часову різницю гугліть!)
-
@bvbtech вам краще сюди
-
Безмежно вдячний за інформацію. Будемо ловити слоти. Паспорти ще на 3 роки але чомусь поновити захотілось...
-
В електронній черзі за посиланням через ДІЯ або монобанк go.mfa.gov.ua/
-
З Канади
-
А з якоі країни не випустили?
-
Дякую 🙏
-
Дякую за відповідь
-
Мій з 18 березня чекає. Два рази дзвонили їм. Ось останній раз вчора. Кажуть що на розгляді. Питань немає. Якщо за 8 тижнів не буде нічого то знову набрати😬🤪😂
12 Jan 2024, 17:45
178935/452920
2 minutes ago