PR CUAET
-
Саме про відстрочку це вже шось нове. Це Едмонтон? Тобто вони кажуть: чувак, в тебе є відстрочка макс на рік, тримай паспорт на 10 років))
-
Понимаю. Просто это очевидно что для людей у которых есть паспорт другой страны, не особо что-то поменяется. А вот другим, стоит напрячься)
-
Теж можна пити вино, інакше, навіщо це все)
-
Консул четко сказал когда я был там, что консульские услуги будут предоставлять только тем у кого в Резерв+ будет отсрочка, причем только по причине прохождения лечения после ранения на передовой, все остальные, в том числе, многодетные отцы и условно негодные и кто больше чем год назад проходил ВЛК консульство закрыто для них на постоянной основе
-
Так, наскільки я розумію для кожного вʼїзду в США в незалежності від часу перебування потрібна віза
-
Я написав з позиції держави (як вони пишуть у законах, своїх експерементальних постановах). Я ж то можу їх думку не розділяти)
-
Зачем возвращаться? Я не вижу логики, даже имущество про которое писали ниже не проблема
-
Більш всього бісить, що різні консульства, різні правила. Залежність від настрою(
-
Обовʼязково потрібна віза Сполучених штатів
-
ну щоб забрати готовий паспорт який прибув до них вже, замовлений в лютому ще як альтернатива резерв+ поки не працює але це теж наврядчи спрацює)
-
це мабуть щоб я пішов вже)
-
Для чого це?
-
Таке враження, що в них кожного ранку 5-хвилинка і вони вигадують: а давай сьогодні їх так поганяємо
-
Подруга вчора отримала конверт з паспортом дитини з Оттави (ми в Калгарі)
-
Питання риторичне. Просто мінус 17-25 до рахунку) і то, не факт
-
Да, в Эдмонтоне. По сути, они запретят всем мужчинам 18-60 хоть в законе это не сказано, но они как всегда делают это по указке сверху
-
Це патологія - вони мали б віддавати паспорт Вона там просто самі перестрашені , тримаються своїх крісел - щоб їх не вигнали...
-
Так а на сайті консульства що написано? Все те саме що він сказав чи що все ж таки будуть надавати послуги? Хіба він має право власноруч встановлювати власні правила?
-
А ви звонили питались Ірсс ? Щось кажут ? 🙏
-
Жесть. Про закони (постанови) зворотної дії не мають, це зараз як у пустелі кричати про поміч.
12 Jan 2024, 17:45
179099/431114
2 minutes ago