PR CUAET
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, хто таке робив, як виписатись з квартири, перебуваючи в Канаді військовозобовʼязаній особі?
-
Таже история, ну кто даст такую бумагу, на основании которой будут подаваться на беженство, добавив в кэйс ещё несколько фактов. Все предусмотрено, официально, консульские услуги предоставляются в полном объеме для всех категорий граждан Украины, только мужчины должны обновить свои данные, став на учёт в консульстве даже при отсутствии военно-учетных документов
-
Видаляємо з загальної гілки
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, хто таке робив, як виписатись з квартири, перебуваючи в Канаді військовозобовʼязаній особі?
-
Добре, що нагадали) може і за такий момент треба чіплятися у моменті відмови
-
дуже цікаво. бо забирав позавчора, то просили тільки квиток. можливо не було жодної реєстрації, то хочуть хоч тут прописати...
-
Это этап 1. Значит заранее ещё это планировалось. Правда те кто в декабре подал, вроде получили
-
так, в мене секьюріті чек дедлайн рік часу показує в ноутсах
-
А там в ноутсах deadline line тоже показують ?)
-
На перевірку, не обробку*
-
Хорошо, хоть я не успел податься, зря бы 172 доллара выбросил)
-
У чоловіків, мабуть, у всіх
-
Ну так это же не в консульстве зависло, а значит централизованно блокируют
-
В мене покащо в tracker нічого такого , буду надіятись шо не появиться 🙏
-
Це було дуже вірне рішення. Тому ви вже маєте АОР )))
-
Я так розумію ,це тільки в тих,у кого показує в трекері :"your background verification has been changed to in progress" Я бачила такі випадки .і правда люди дуже довго чекають
-
Та он по тацмлайнах у всіх після медікалу від кількох днів і максимум до місяця і вже висилають Portal 1 а тут все ніяк .
-
я б не хвилювався якщо Ваша аплікація досі within normal processing times
-
Це жесть як довго , я напевно в цю категорію попав бо вже як 2 місяці після medical passed нічого взагалі .
-
Якщо в квартирі ти не головний а головна людина інша вона може в теорії сказати я вже давно цю людину не бачив і виписати
12 Jan 2024, 17:45
179139/430366
2 minutes ago