PR CUAET
-
Ні. Вчора повернулися. Теж чекаємо на продовження ворк-пермітів, маючи на руках дійсні. Ніяких питань не було.
-
Ага , я не правильно зрозумів... Я мав на увазі,якщо ви проплатили , в не змогли податися то на пошті вам вернуть назад кошти ,якщо покажити цей переказ .
-
Та ні вроді. Виписали
-
Спитаю у свекра, він якось через обʼяви в газеті 3 рази, потім через суд мого чоловіка виписав 10 років назад 🤣
-
Мексиканців не залишить, а українців залишить?))
-
Доброго вечора, подались на економічну програму foreign Worker stream, зараз працюю на пейролі але хочу перейти на корпорацію , може хтось знає що в такому випадку робити ??
-
Тим паче, там захист, а тут work permits і тут острів, особливо не розбіжишся ))
-
Ну всі пишуть Трамп прийде - але цей вуйко не любить певних осіб - тому на перекір їм може і людей залишити )))
-
З чого це? Закон прирівняв всіх, в хто раніше виїхав, і хто пізніше.
-
Дональд така людина, що у понеділок виганяє, у вівторок повертає, в середу знову виганяє, а в пʼятницю ви вже республіканець і все ок)
-
Так, доречі, я теж про це думала))
-
Громадянство Шрьодингера 😂
-
Я имел ввиду, если в консульстве оплатил картой, то шанса вернуть zero
-
Він завжди так робив. Почитайте відгуки.
-
❓❓❓ Можливо, хтось володіє інформацією щодо курсів англійської, які проводяться влітку в Торонто?
-
На гарячу лінію дзвонити - пояснювати і т.д.
-
Доброго вечора! Скажіть будь ласка,чи їздив хтось після отримання approved in principle,до України? Чи якось може це вплинути на остаточне рішення?
-
Тим, що якщо ти громадянин України, то по закону твій обов'язок приїхати і захистити вітчизну.
-
Зараз вже потрібно платити. Ви не можете вибрати закритий то це робить роботодавець
-
Спитайте в КУАІС якщо є місця
12 Jan 2024, 17:45
179173/412098
about an hour ago