PR CUAET
-
Ну всі пишуть Трамп прийде - але цей вуйко не любить певних осіб - тому на перекір їм може і людей залишити )))
-
З чого це? Закон прирівняв всіх, в хто раніше виїхав, і хто пізніше.
-
Дональд така людина, що у понеділок виганяє, у вівторок повертає, в середу знову виганяє, а в пʼятницю ви вже республіканець і все ок)
-
Так, доречі, я теж про це думала))
-
Громадянство Шрьодингера 😂
-
Я имел ввиду, если в консульстве оплатил картой, то шанса вернуть zero
-
Він завжди так робив. Почитайте відгуки.
-
❓❓❓ Можливо, хтось володіє інформацією щодо курсів англійської, які проводяться влітку в Торонто?
-
На гарячу лінію дзвонити - пояснювати і т.д.
-
Доброго вечора! Скажіть будь ласка,чи їздив хтось після отримання approved in principle,до України? Чи якось може це вплинути на остаточне рішення?
-
Тим, що якщо ти громадянин України, то по закону твій обов'язок приїхати і захистити вітчизну.
-
Зараз вже потрібно платити. Ви не можете вибрати закритий то це робить роботодавець
-
Спитайте в КУАІС якщо є місця
-
В консульстві Едмонтона як бачимо блокують навіть ті паспорти, що вже доставлені. Їх спеціально не вносять в базу.
-
Доброго вечора) Хто брав довідку про не судимість з Польщі?
-
Ніде більше не заявляли про виключно поранених.
-
За что зацепиться?
-
Я бачила хтось писав, що не продовжили новий ворк перміт через виїзд із Канади. Але не знаю, чи це вибірково.
-
Треба тоді брати консультацію у чоловіка, який ВІДІБРАВ паспорт) Жартую. Гадаю, ключові дата будуть 18.06, більше 18.07, після чого можна формувати юридичну стратегію і т д. А от у кого закінчується в ці місяці, не солодко(
-
Почитай отзывы о консульствах Германии, в Турции тоже самое
12 Jan 2024, 17:45
179180/403748
about a minute ago