PR CUAET
-
Health card продлевать нужно, так как на ней есть expire date , expire date - это дата окончания и текущего ворк пермита , поэтому когда выдается новый ворк пермит, страховку нужно продлить, она была действительная после и на новом ворк пермите) я не знаю, мы об одних и тех вещах с вами говорим или о разных 😂
-
Доброго дня всім. Підкажіть будь ласка. Я вже отримав ПР, в мене тут є сестра в Канаді. Хочемо їй зробити також по воззʼєднанню. Питання таке: я повинен подавати заявку зі свого онлайн кабінету для резидентів чи потрібно їй створити онлайн кабінет і щоб вона подавала заявку?
-
Спасибо большое
-
Дорого дня, скажіть будь-ласка зараз великі черги на продовження паспорту дитині , а також для того щоб забрати готовий паспорт . Хвилююсь, що не встигнемо в один день забрати і продовжити.
-
Виглядає що ще працюють, але не пробувала.
-
О я нашел свою инстукцию по вклейке визы ребенку у которого VR, а не WP or SP. Не знаю правда как все будет после 31 марта, но до 31 марта все работало и можно было вклеить
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Якщо я після подачі на PR виїздила з Канади, чи треба подавати до IRCC уточнення до travel info?
-
Це не чисто чоловіча група і я особисто знайома з 3 сім’ями, в яких дитячі паспорти були готові вже два-три місяці як і так і не доставлені. Сама шукала хоть якусь інформацію наскільки довго це займає часу тому і скинула. Не всі виготовлені паспорти приїжджають наступною доставкою - я вирішила що це варто уваги. Вдячна за Ваш коментар, надалі буду думати чи варто витрачати свій час