PR CUAET
-
Смотрят на доход и банковский счет. В группе была таблица с требуемым уровнем дохода.
-
Ви це можете навіть не кидати, бо жінкам швидше обробляють
-
Якщо я після подачі на PR виїздила з Канади, чи треба подавати до IRCC уточнення до travel info?
-
Особисто я і два моїх інших колеги подавалися раніше і для нас паспорт нікуди не прибув, тому ні для кого не секрет як все працює
-
Це не чисто чоловіча група і я особисто знайома з 3 сім’ями, в яких дитячі паспорти були готові вже два-три місяці як і так і не доставлені. Сама шукала хоть якусь інформацію наскільки довго це займає часу тому і скинула. Не всі виготовлені паспорти приїжджають наступною доставкою - я вирішила що це варто уваги. Вдячна за Ваш коментар, надалі буду думати чи варто витрачати свій час
-
2 дитячих паспорта з того самого конверта dhl вони відмітили, а чоловічий ні
-
Спасибо,поищу. А требования к тому -гражданин ,обладатель Грин -карта есть ? Мои только доход ?
-
Шо трекер не мінявся на прибув? Цікаво а як вони дізнались про це?
-
Вчора в посольстві було декілька таких ситуацій
-
Звідки вам це відомо?
-
Я думаю малось на увазі що світ не обертається тільки навколо чоловіків і ну іншим людям також потрібна інформація
-
Він прибув, але чоловічі паспорти просто не сканують як доставлені
-
Тоді понятно звідки зло руки тяне
-
Через 15 хвилин безкоштовний онлайн-вебінар по гуманітарній програмі з міграційним адвокатом. Реєструйтеся тут: shorturl.at/dSZ26
-
Через 15 хвилин безкоштовний онлайн-вебінар по гуманітарній програмі з міграційним адвокатом. Реєструйтеся тут: shorturl.at/dSZ26
-
угу на моє питання чи навмисно не відмічають - можливо 😆
-
Фіга собі. А чого так? Чекають 18 червня?)
-
Десь я пропустив, вибачаюсь даремно нагнав
-
Якби Ви почитали повідомлення в групі, то побачили би що вчора навіть тут писали це. Чоловік забирав паспорт дітей і побачив що в конверті з їх прізвищем і його паспорт, який не помічений як доставлений. Але його йому не видали До цього вже таке також говорили
-
кому цікаво, за останні 2 роки українцям не було відмов в отриманні статусу біженця в Канаді, ось статистика www.irb-cisr.gc.ca/en/statistics/protection/Pages/index.aspx
12 Jan 2024, 17:45
179346/447052
32 minutes ago