PR CUAET
-
Звідки вам це відомо?
-
Я думаю малось на увазі що світ не обертається тільки навколо чоловіків і ну іншим людям також потрібна інформація
-
Він прибув, але чоловічі паспорти просто не сканують як доставлені
-
Тоді понятно звідки зло руки тяне
-
Через 15 хвилин безкоштовний онлайн-вебінар по гуманітарній програмі з міграційним адвокатом. Реєструйтеся тут: shorturl.at/dSZ26
-
Через 15 хвилин безкоштовний онлайн-вебінар по гуманітарній програмі з міграційним адвокатом. Реєструйтеся тут: shorturl.at/dSZ26
-
угу на моє питання чи навмисно не відмічають - можливо 😆
-
Фіга собі. А чого так? Чекають 18 червня?)
-
Десь я пропустив, вибачаюсь даремно нагнав
-
Якби Ви почитали повідомлення в групі, то побачили би що вчора навіть тут писали це. Чоловік забирав паспорт дітей і побачив що в конверті з їх прізвищем і його паспорт, який не помічений як доставлений. Але його йому не видали До цього вже таке також говорили
-
кому цікаво, за останні 2 роки українцям не було відмов в отриманні статусу біженця в Канаді, ось статистика www.irb-cisr.gc.ca/en/statistics/protection/Pages/index.aspx
-
Якщо немає класних по 15 год в тиждень, то не треба
-
Так, але підстави на подачу ті що і завжди. Просто зазвичай будучи візитором в Канаді на ВП взагалі не можна було подаватися (навіть якщо є ЛМІА). Потрібно було виїхати і подаватися ззакордону. Тимчасово ще з Ковіду, дали можливість подаватися на ВП тим хто в Канаді в візиторському статусі. Але умови надання ВП від цього не змінилися.
-
Щось ніхто не підключає
-
Привіт👋🏻 Підкажіть, будь ласка, чи можна з цим репортом йти по імміграційним програмам в Онтарію? (Не гуманітарка, не спонсорство). Чи треба робити Educational Credential Assessment for Immigration, Refugees and Citizenship Canada
-
Привіт. Чату рік! Хочу виразити в першу чергу подяку шановним модераторам, які витрачають щоденно години власного часу, щоб упорядкувати все тут, видалити негатив та агресію, зберігаючи чат мир та корисним. Просто величезна подяка професійному міграційному консультанту, а також просто чудовій та доброзичливій людині @OstapBosak, який за весь час існування каналу безкоштовно відповів майже на 10 000 ваших запитань (згідно статистики чату). Також подяка і іншим міграційним консультантам, які також періодично допомагають нам: @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @AnatkaShultz Bohdana Lypovyk мігр конс% Yana Barbican Immigration Дякую також рекламодавцям, які розміщуючи рекламу тут таким чином фінансово підтримують український благодійний фонд ВЕЛИКІ СЕРЦЯ: Юридична компанія Гросмейстер яка допоможе вам з довідками про несудимість з різних країн, а також перекладом документів @Margo2145 Бухгалтерські послуги @tax_canada_accounting Львівське бюро перекладів Экспресс @TarasExpres Бюро перекладів @Igor_Isaev_Translator Один з кращих по відгуках міграційних консультантів Yana Barbican Immigration Підготовка до IELTS (IELTS HUB) @LanguageOn Міграційний адвокат @Lev_Abramovich7 який завтра на безкоштовному вебінарі відповість на ваші запитання по гуманітарній програмі.
-
Почалась чи ні?
-
Скажіть будь ласка,є якісь окремі години,для того,щоб зловити чергу,в яку навіть не відкриває система.Я так написала,бо ні єдиного разу не могла зареєструвати себе
-
Попередню не мали б скасовувати. В СП скоріш за все не буде помітки
-
Дай Бог Трампу життя)
12 Jan 2024, 17:45
179355/412112
2 minutes ago