PR CUAET
-
Навіть не знаю що порадити, хіба що зайти з іншого браузеру, того ж яндексу
-
А ви часом не знаєте скільки зараз чекати на візу якщо зараз подаватися з Канади ?
-
Делала так же , через месяц даже меньше были с визой
-
за сьогодні був один. раніше приходили підтвердження
-
На пошті один лист чи два? Я переходила з другого. І реєстрація була сьогодні
-
Это в Торонто было?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка Загрузив документи на ccb онлайнтв кабінеті cra. Статус received. Всьо. Скільки чекати на якісь зрушення?
-
Доволі легко довести. Довідки з поліції про побиття, свідчення очевидців, погрози під постами в соціальних мережах. Запис дзвінків, смс-повідомлення. Це все можна довести
-
Дякую за відповідь. Я так розумію що навіть якщо знайдеш відповідну роботу, то треба буде виїхати з Канади, бо процес отримання LMIA та потім Work Permit це не 6 місяців. Чи можна перебувати і більше 6 місяців на візітор візі якщо в процесі отримання LMIA чи Work Permit? Дякую
-
Кстати, а как он доказал такую принадлежность и саму дискриминацию. По сути рассовая дискриминация в Украине всегда была и есть, но она не официальная и это очень сложно доказать
-
Всім привіт. Потрібна допомога, як виглядає лист чи сертифікат - employer designation letter or certificate - підтвердження того, що ваш роботодавець являється designated. В списку він є. Можливо хтось подавався за Atlantic Immigration Program та має приклад цього листа. Потрібно саме приклад. Можна приват. Дякую усім!😊
-
А навіщо взагалі відправляти на візу, якщо вже є одна в паспорті. Чи можливо цей запит проігнорувати? Дякую
-
Але адвокату за таку радість відвалив, здається десь $15000. Може, й дешевше десь можна, не знаю.
-
Вірніше, не ворк перміт, а офер з лміа і податися на ворк перміт
-
Ні, не треба. В нас знайомий (не українець) не виїжджав. Встиг отримати закритий ворк перміт протягом 6 місяців з дати прибуття до Канади
-
а якщо твій дім в оккупації?
-
Но саму принадлежность к происхождению, у меня например, нет таких документов, хотя у меня в роду не было никого из украинцев по рассе никого
-
вони не розкривають зміст справ, за якими дають біженство, розкривають тільки ті, що мають суспільний інтерес, тому невідомо що це за справи, це може сказати тільки адвокат на основі своєї статистики і статистики своїх колег
-
Дивне питання. Ну, якщо людина має бвтьків-африканців, китайців, арабів, невже важко довести, що вона відрізняється зовнішньо від українців? На фото ж видно. Наш знайомий зовнішньо дуже відрізняється від європейців, видно по фото, і не думаю, що в нього вимагали додаткових доказів. Він отримав громадянство України років 15 тому, відмовившись від свого громадянства (того вимагало українське законодавство)
-
І ще й до цього забрав дружину й двох дітей до Канади на основі свого перміту
12 Jan 2024, 17:45
179391/451412
2 minutes ago