PR CUAET
-
Вірніше, не ворк перміт, а офер з лміа і податися на ворк перміт
-
Ні, не треба. В нас знайомий (не українець) не виїжджав. Встиг отримати закритий ворк перміт протягом 6 місяців з дати прибуття до Канади
-
а якщо твій дім в оккупації?
-
Но саму принадлежность к происхождению, у меня например, нет таких документов, хотя у меня в роду не было никого из украинцев по рассе никого
-
вони не розкривають зміст справ, за якими дають біженство, розкривають тільки ті, що мають суспільний інтерес, тому невідомо що це за справи, це може сказати тільки адвокат на основі своєї статистики і статистики своїх колег
-
Дивне питання. Ну, якщо людина має бвтьків-африканців, китайців, арабів, невже важко довести, що вона відрізняється зовнішньо від українців? На фото ж видно. Наш знайомий зовнішньо дуже відрізняється від європейців, видно по фото, і не думаю, що в нього вимагали додаткових доказів. Він отримав громадянство України років 15 тому, відмовившись від свого громадянства (того вимагало українське законодавство)
-
І ще й до цього забрав дружину й двох дітей до Канади на основі свого перміту
-
Не всегда это просто, например, если кавказского происхождения и внешность не сильно отличается. В любом, случае, беженство нужно подавать в крайнем случае, если уже вообще нет никакой возможности
-
Але давайте не в цій темі, оскільки до мобілізації це не має відношення
-
Погрози зафіксовані теж були
-
В Україні його неодноразово били скінхеди
-
Дякую!!!
-
Вони прописали в "законі", що або буде доставка, або повідомлення, що не може бути доставлено, і це теж рахується врученням.
-
Фактичне місце проживання їм потрібно
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, чи може хтось з чоловіків подавав у Оттаві останнім часом документи на паспорта для дітей? Чи були якісь проблеми прі подачі?
-
👋Всім привіт, мене звати Марго, я власниця юридичної компанії Гросмейстер! ⚖️Багато людей в цій групі мене знають, оскільки вже замовили у нас довідки про несудимість з України та інших Європейських країн! 🇺🇦Ми вирішили зробити окрему гілку для замовлення саме довідок про несудимість з України та інших документів, таких як дублікати свідоцтв про народження, шлюб та інших! ➡️Також у нас ви можете замовити наступні документи: ✅Довідки про несудимість з різних країн Європи і не тільки ✅Апостиль освітніх документів ✅Оформлення розлучень з-за кордону ✅ Відновлення водійських прав та техпаспортів ✅ Оформлення довіреностей на майно ✅ Оформлення ідентифікаційного коду ✅ Довідка про водійський стаж 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
А якщо,я голосував за певного президента - тепер мене дискримінують - можна отримати біженство 😂😂😂
-
👋Всім привіт, мене звати Марго, я власниця юридичної компанії Гросмейстер! ⚖️Багато людей в цій групі мене знають, оскільки вже замовили у нас довідки про несудимість з України та інших Європейських країн! 📜Ми постійно розширюємо спектр наших послуг, тому хочемо вам запропонувати послуги перекладу українських, польських, чеських, словацьких та інших документів для подання на PR в Канаді🇨🇦 🧑🏫👩🏫Ми маємо в своєму штаті кваліфікованих перекладачів та нотаріуса, переклади яких в нас замовляють імміграційні консультанти з усієї Канади! ✅Тож, кому цікава вартість перекладу вашого пакету документів для PR пишіть мені, ми прорахуємо та дуже швидко та якісно перекладемо їх на англійську або французьку! ➡️Також у нас ви можете замовити наступні документи: ✅Свідоцтва про народження ✅Свідоцтва про шлюб/неперебування в шлюбі ✅Довідки про несудимість з України, різних країн Європи і не тільки ✅Апостиль освітніх документів ✅Оформлення розлучень з-за кордону ✅ Відновлення водійських прав та техпаспортів ✅ Оформлення довіреностей на майно ✅ Оформлення ідентифікаційного коду 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Доброго дня друзі, хтось брав довідку про несудимість з Італії, якщо є можливість скиньте гайд як ви це робили. Дуже вдячний, всім гарного настрою
-
Голосував за певного, а він вже не певний)
12 Jan 2024, 17:45
179404/429575
6 minutes ago