PR CUAET
-
Дякую!
-
Я б ще радила оформити переадресацію на Canada Post, а також встановити мобільний додаток Canada Post, де ви будете бачити, який лист із якої організації вам іде
-
Особисто мені було майже не чутно . У всякому випадку, це точно не те, що ставало на заваді
-
Звісно, треба повідомити. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/change-address.html
-
А чоловікам ніхто й не радить звертатися за біженством. Радше, гуманітарну програму або ж економічну з гуманітарним виключенням через відсутність діючого паспорта
-
Это не означает, что дадут все мужикам.
-
Але по прильоту в Канаду ви маєте переконати офіцера, що ви лише з туристичною метою/відвідати когось і плануєте повернутися додому, тобто, не маєте наміру емігрувати. Інакше можуть не пустити
-
dmsu.gov.ua/poslugi/pasport-gromadyanina-ukrajni/vkleyuvannya-fotografij-do-pasporta-gromadyanina-ukrajni-pri-dosyagnenni-25-ta-45-richnogo-viku.html
-
Вам лише вихід - прилетіти й шукати роботодавця з LMIA, щоб мати змогу податися на закритий ворк перміт (якщо один із дорослих отримає, то чоловік/дружина зможе податися на відкритий ворк перміт, а дитина на візитор рекорд/ворк перміт для навчання у школі. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/visit-to-work.html
-
А що стало на заваді? У мене спікінг це треш, проблема придумати змістовну історію за 30 сек😔
-
Але цей рандомний номер не обов'язково має бути з Канади. Як варіант із України
-
Це жах. Чоловік питався в консульстві Едмонтон. Вони надіслали відповідь, що можн забрати будь-хто з батьків
-
Залежно від того, ким вони вам доводяться. І для цього ви маєте бути в Канаді
-
10 це дуже непогано!
-
якщо це було до 18 травня - то видавали тоді як раз кілька тижнів після вже ні(
-
В мене в доньки те ж саме, що і у вас, але подавалися в кінці березня
-
Моя нервовість, затиналася, не встигала , тупила , повторювалася . Здавалося , що нічого не сказала . Ну як на заваді, я на 10 його здала по ітогу, але я розмовляю краще по життю
-
А якщо родичи є в Канаді, можемо податися на воз'єднання?
-
Нічого про військовий білет не сказали
-
Копію вашого witness statement? Саме де ви розказуєте про обставини де втратили паспорт? Попросіть на ньому вказати ще номер файлу (справи)
12 Jan 2024, 17:45
179478/404459
3 minutes ago