PR CUAET
-
А якщо родичи є в Канаді, можемо податися на воз'єднання?
-
Нічого про військовий білет не сказали
-
Подскажите, какая ближайшая дата записи доступна у вас
-
Продаю білети 11.06 Калгарі -Едмонтон -8:00 Едмонтон -Калгарі -17:00 Один білет 25 доларів
-
Може хтось із чоловіків отримував дитячі паспорти в Едмонтон без військових документів?
-
Привіт, підскажіть чи це правда, збираюсь звільнятися з роботи, причина в систематичній недоплаті грошей і пропажі відпрацьованих годин у кожному пейстабі. В нотіфікайшені хотіла це зробити причиною чому я йду від них. І ось дізналася що не можна йти з роботи маючи complains, бо офіцер буде звонити питати чи дійсно у них працювала і якщо вони скажуть що була якась проблема то це буде погано для мене. Але ж я маю проблему до них а не вони до мене. Тобто це правда що не можу піти зі скаргою?
-
-
Підскажить, будь ласка, де знайти кабінет з результатами по федеральному податку?
-
Чоловік спіймав слот для дитини робити паспотр. Тепер думаю чи можу я їхати з дитиною замовити паспорт, якщо слот запис робив чоловік?
-
Можна чекати до 11 тижнів, але простіше податися через ссилку Add child ccb, вносите данні дитини і там де треба внести дату з якої ви опікуєтксь дитиною внести дату на день-два пізніше дати народження система тоді вас пропустить. Після цього заявку обробляють протягом трьох днів. Перевірено на власному досвіді.
-
Приветствую всех. Собираюсь в Ньюфаунленд из Калгари. Буду рад любой помощи по жилью, по работе, или ссылочки на полезные ресурсы, например группы местного сообщества. В будущем тоже надеюсь быть вам полезен. Если есть информация пишите в личные сообщения, пожалуйста. Спасибо вам
-
5/+
-
Доброго дня. Хочу уточнити, чи в Консульстві в Едмонтоні можна реєструватись на закордонний паспорт чи лише на виготовлення внутрішнього українського? Виникло таке питання, бо при реєстрації у виборі послуг вказано лише «Паспорт від 16/до 16 років», в той час до прикладу в Консульстві Торонто є «Оформлення закордонного паспорта» Дякую