PR CUAET
-
Підскажить, будь ласка, де знайти кабінет з результатами по федеральному податку?
-
Чоловік спіймав слот для дитини робити паспотр. Тепер думаю чи можу я їхати з дитиною замовити паспорт, якщо слот запис робив чоловік?
-
Можна чекати до 11 тижнів, але простіше податися через ссилку Add child ccb, вносите данні дитини і там де треба внести дату з якої ви опікуєтксь дитиною внести дату на день-два пізніше дати народження система тоді вас пропустить. Після цього заявку обробляють протягом трьох днів. Перевірено на власному досвіді.
-
Приветствую всех. Собираюсь в Ньюфаунленд из Калгари. Буду рад любой помощи по жилью, по работе, или ссылочки на полезные ресурсы, например группы местного сообщества. В будущем тоже надеюсь быть вам полезен. Если есть информация пишите в личные сообщения, пожалуйста. Спасибо вам
-
5/+
-
Доброго дня. Хочу уточнити, чи в Консульстві в Едмонтоні можна реєструватись на закордонний паспорт чи лише на виготовлення внутрішнього українського? Виникло таке питання, бо при реєстрації у виборі послуг вказано лише «Паспорт від 16/до 16 років», в той час до прикладу в Консульстві Торонто є «Оформлення закордонного паспорта» Дякую
-
Робили дитині продовження візитор рекорд згідно наших пермітів. Дитина вже півтора року живе в Канаді. Зараз прийшов реквест на медичний огляд дитини, хоча теоретично не мало би такого бути.
-
Якщо вказуєте що супроводжує - отримує ПР (потенційно). І платите за нього мито. Якщо не зможе приїхати, то пропаде іміграційна віза і мито - але більше ніяких наслідків. Якщо не супроводжує, тоді не отримує ПР і мито не потрібно, але вся інформація, документи, медогляди і тд такі ж