PR CUAET
-
Ні, якщо не плануєте виїздити з Канади після 25 року
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка,якщо я продовжила work permit ще на два роки,тобто в мене вже до 27 року ,а в паспорті віза стоїть до 25року чи треба переробляти ці данні в паспорті?
-
Что же моя карьера в IT после курсов так и не началась к сожалению(сейчас карьерное продвижение на втором плане нужно идти к PR), за ссылку спасибо ☺️приложение не плохое увидел пару интересных мероприятий!
-
Віза це право на вʼїзд до Канади. ВП - це право перебування в Канаді на законних підставах. Це два різних документа. ВП не дає право на вʼїзд, але дає право перебувати в Країні. Якщо ви не плануєте виїжджати з Канади, то вам і не потрібна віза в паспорті.
-
Стаді просила для школи + ворк перміт
-
Дякую,так зрозуміло донесли інформацію!
-
то же самое 2026-10-05
-
Доброго вечора! Цікавить питання: в Україні працював інженером, тут почав працювати зварювальником, пішов в апрентіс програму, відучився 1 курс. Зараз здав IELTS, CLB7. При створенні профілю ЕЕ є питання про сертифікацію по професії. Що тут вказувати? Дату початку роботи зварювальником? Або дату реєстрації у апрентісшіп программі Альберти (це також дата отримання Aprentice 1 year ID)? Як діяти в даній ситуації? І питання про освіту: вказую вищу освіту, евалюйовану. Чи потрібно вказувати що зараз у місцевому коледжі навчаюсь? (Апрентісшіп программа, 2 місяці на рік навчання)