PR CUAET
-
Что это за категория: «условно негодные»?
-
Так, можна
-
Це їх не турбує. Скажуть їхати назад перездавати ВЛК. А далі, самі розумієте, що ніхто нікуди не виїде
-
Так. Це ще один "нюанс". А взагалі, вам відмовлятися від громадянства, крім як для візитів в Україну й не треба. Якщо є другий паспорт, то у взаємовідносинах з іншими цивілізованими країнами ви вільні обирати будь яке громадянство з наявних (за невеликими виключеннями).
-
А Консул случайно ничего не говорил про тех, кто РЕАЛЬНО ИСКЛЮЧЕН с воинского учета по состоянию здоровья?
-
Тут у вас є певна гнучкість. Бо проживши тільки-тільки рік, ви не стаєте автоматично чоловіком і дружиною. Можливо ви ще не "доросли" до подружніх стосунків. І коли будете мати ПР - доростите. Проте якщо ваші стосунки зміняться навіть протягом процесу ПР, ви повинні про це повідомляти. І відповідно додавати людину до заявки, навіть якщо вже на етапі лендингу. З іншої сторони, якщо стосунки справжні, і є рік співпроживання (або готові одружитися), то можете зробити молодій людині подарунок у вигляді ПР )
-
Та мабуть ні. Бо головний подавач повинен бути в Канаді на момент подачі. Начебто так прописано в умовах. Чи ні?
-
Так, це відносно розповсюджене явище
-
На момент подачі так. В тому повідомленні якраз ідеться про приїзд до Канади для подачі, і тоді виїзд за кордон для очікування. Чи я не так зрозумів?
-
Якщо зараз чоловік віком від 18 до 60 років, громадянин КАНАДИ і громадянин УКРАЇНИ /має два паспорта/ приїде в Україну за Канадським паспортом, ВЕЛИКА ВІРОГІДНІСТЬ що його назад не випустять!
-
Вітаю. Подавався на продовження ворк перміту до 31 березня. Відмовили, які можуть бути причини?
-
Біометрію заздалегідь здати не можна, але можна здати закордоном коли прийде такий запит. І форму 0191 можна підписувати без аплікантів, для цього тільки канадський родич потрібен. А все решта так
-
100% що не пустять, і то вже давно так. Вже були прецеденти неодноразово
-
Все вірно. Бо для України ви - громадянин України, і для вас діють ті ж самі закони, що й для інших громадян України, інші громадянства ваші Україні не цікаві
-
99% що відправлять на влк.
-
Я зрозуміла) Значить, життя покаже 🙂 Хоч я і люблю робити подарунки, але заміж не збираюся🫣 Я вже там була і сильно не спішу) Тим паче в Канаді) Дякую за відповідь!
-
Якщо зазначення дуже загальні речі то можна замовляти case notes через atip
-
Дивіться що в листі написано. Там хоча б загально мали б написати причини
-
Тільки що змінилась заявка. Прийшов лист відмови
-
Імена і прізвища людей
12 Jan 2024, 17:45
179681/437895
less than a minute ago