PR CUAET
-
99% що відправлять на влк.
-
Я зрозуміла) Значить, життя покаже 🙂 Хоч я і люблю робити подарунки, але заміж не збираюся🫣 Я вже там була і сильно не спішу) Тим паче в Канаді) Дякую за відповідь!
-
Якщо зазначення дуже загальні речі то можна замовляти case notes через atip
-
Дивіться що в листі написано. Там хоча б загально мали б написати причини
-
Тільки що змінилась заявка. Прийшов лист відмови
-
Імена і прізвища людей
-
Відмовили, в сенсі, дали з тими ж самими датами? Чи написали, що відмовляють?
-
Привіт ксім. Підкажіть пліз , коли заповнюєш інфо про бекграунд schedule A пише, що всі імена англ і рідною мовою, то це тобто назви навч закладів, адреси і тд також прописувати збоку українською чи це стосується саме власних імен людей?
-
Думаю, це буде ТОЧНО зрозуміло наскільки це відповідає дійсності, після отримання QR-кодів в РЕЗЕРВ+
-
А ще треба якось в'їхати до Канади. Вони не пишуть по якій візі. Хоча це не наше питання. Мабуть мультівіза.
-
це типу ок? вони вислали мої документи в ВЕС? Просто на сайті вес останне оновлення в день регівстрації
-
Я вчора якраз отримав паспорт, не встиг їх повідомити, а сьогодні відмова.. що робити?
-
відмовили через відсутність фізичного паспорта. Хоча я їм пояснював що проблеми з доставкою та Канада дозволяла подаватись без паспорта, я прикріпляв цю інформацію до заявки
-
Напевно куаєт мультивіза. В багатьох вона на 10 років
-
У якому розділі каналу йдеться про подачу на ПР родичів?
-
Відпишіть в приватні будь ласка.
-
17 травня отримала імейл, що диплом евальюовано, а 29 травня прийшов сертифікат через Canada Post
-
Просто своїми словами, через кейс спеціфік форму
-
Так і є. Мої документи Апостиль юа надіслав у ВЕС десь у кінці березня, а WES лише 3 травня написав мені, що отримали мої документи
-
Можете допомогти будь ласка? Я не зовсім розумію як це
12 Jan 2024, 17:45
179695/430484
18 minutes ago