PR CUAET
-
Добрий день. Підскажіть, чи правда, що якщо здавали в минулому році біометрію на візу cuaet, то при подачі на ПР знову потрібно здавати. Дякую
-
На сайте сказано сертифицированы переводчик , и это не обязательно канадский. Determining if a translator is certified Documents that are not in English or French must be translated by a certified translator. A certified translator is a member in good standing whose certification can be confirmed by a seal or stamp that shows the translator’s membership number of a professional translation association in Canada or abroad. All stamps and seals that are not in English or French must also be translated.
-
А уже известно если кто-то подал на пр и эти документы прошли? Ведь на сайте в гиде написано канадский сертифицированный переводчик
-
Треба дивитися більш детальніше. Якщо ви вже в Канаді і маєте місцевий досвід який кваіліфікується під ЕЕ тоді ви потенційно кваліфікуєтеся на СЕС. Ада цій програмі може бути комбінація ноків.
-
Не треба завіряти у нотаріуса, якщо сертифікований перекладач
-
Ну надо наверно их заверять у натариуса, а за нотариуса я платила 50$ за один документ, тот что надо доказать родственник в Канаде. Значит и за другие документы наверное такая цена. На сайте написано сертифицированный канадский переводчик. Но если документ переведен в Украине значит его тоже надо здесь заверить например у нотариуса. И тогда стоит вопрос выгодно ли делать перевод в Украине?
-
Дякую
-
Після реєстрації не можливо змінити дані. Якщо у вас щось змінилося потрібно актуальну реєстрацію анолбвати і знову пройти реєстрацію.
-
Це ЕЕ, Foreigner stream. Я не роблю комбінацію, там 2 досвіда йдуть окремо
-
Цікаве запитання тут треба дивитися індивідуально по ситуації та критеріям програми. Є прогами які вимагають будь-який кваліфікований досвід інші суміжний досвід до вашої позиції в Канаді згідно джоб оферу
-
А чи обовʼязково щоб канадський експірієнс мав той самий ноК? Чи можна міжнародний один, Канада інший
-
Саме так.
-
Я дзвонила в ІРСС кажуть можна різні професії але 1 Нок. Мається на увазі щоб всі 5 цифри були ідентичні, так?
-
Мається на увазі в одному NOC
-
Знов питання про ноки. ЕЕ Foreigner Experience. В вимогах пише що experience in only one occupation. Мається на увазі такий самий нок на базі Major group чи Minor group?