PR CUAET
-
Дякую за інформацію. Надіюсь, це щось дасть
-
Дякую за відповідь! Буду Вам ЩИРО вдячний, якщо скинете.
-
Надіслав фото паспорта та лист пояснення через форму. Попросив «реконсидерацію»
-
Дякую, я просто думав може щось не так, бо не отримав жодної інформації на пошту від апостіля і в вес немає оновлення
-
Мені апостиль теж не писав, що вже надіслав документи у ВЕС. Просто у своєму кабінеті побачила.
-
Ну да ,такой себе сертификат с бумаги которая на свет просвещается и видны печати 😳внутри
-
хто стикався, чи буде проблемою, якщо подав завку Non EE на сайті через розділ EE?
-
Це все у мене є і описано.
-
Скільки часу хто чекав на ПР картку? Отримали статус резидентів 12 березня, але картки ще досі не прийшли. На сайті написано термін очікування, в нашому випадку це вже більше часу пройшло. Що робити і кому писати? Маємо переїжджати в кінці місяця.
-
Якщо людина виключена з військового обліку то вона має повторно проходити ВЛК в Україні?
-
Забирати можно, коли виготовлено без запису в години, що вказані для видачі. Так?
-
Доброй ночи, подскажите, пожалуйста, как добавить новые документы в аппликацию ребенку после того, как она была submitted? Перечитала весь чат - не нашла, возможно пропустила. Получила продленный wp и нужно отправить новую доверенность от отца (та, которая в аппликации, вышла по срокам)
-
з 23го січня по 14-е травня
-
Краще видаліть бо тут ваші особисті дані. Влк не потрібно вам буде проходити
-
Якось так…
-
Подскажите пожалуйста, поймала слот на нотариальные действия, хотя ловила на паспорт. Реально ли податься на паспорт по записи на другую услугу, или завернут и говорить не станут? Консульство в Торонто.
-
Якщо в Оберігу показує що вас виключено з обліку, то більше нічого не потрібно робити
-
Дані я оновив в додатку Резерв+
-
В теорії ні, але все зводиться до к'юар коду який тепер потрібно всюди показувати, якщо ви оновили дані і згенерували код і у вас все правильно показується, то нічого додатково не потрібно робити.
-
Доброго вечора, подавався на оновлення WP 21 березня, два дні назад мені прийшов лист з новим WP, але його не подовжили, залишили ті самі дати через те, що в мене не було нового закордонного паспорту, він не встиг прийти, я підкріпив пояснювальний лист (до заявки) зі скрін шотами з дії з новим паспортом. Підкажіть будь ласка, чи можна це якось оскаржити? Та чи можна зараз якось податись на подовження WP, чи це було тільки до кінця березня? Заздалегідь дякую.
12 Jan 2024, 17:45
179719/433028
3 minutes ago