PR CUAET
-
Так це правда, у комісії при президентові України терміни є один рік, а у президента немає, але як це відповідає конституції України? якщо президент як він нещодавно сказав що він «не брехун» і захищає конституцію України Стаття 25. Громадянин України не може бути позбавлений громадянства і права змінити громадянство. Стаття 64. Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України. В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень. Не можуть бути обмежені права і свободи, передбачені статтями 24, 25, 27, 28, 29, 40, 47, 51, 52, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 цієї Конституції.
-
А де ви скачали цей резерв? Як він виглядає?
-
Рідна сестра, прилетіти можливо..питання в тому, що якщо не має ні воркперміту ні візітор то можливо подаватися на воз'єднання, чи ні?
-
Ось і я вибираю яка опція краще, оновити дані, вказавши адресу в Україні, але впевнений що наступним кроком буде повістка на влк, чи нічого не обновляти..
-
Саме так. Просто майте на увазі що є черга. Я прийшла в пʼятницю близько 11:25 і була вже десятою. Паспорти видавати почали десь в 12:05 і в 12:35 я вийшла вже
-
Листопад 2023 - 3 тижні. Я думаю що Вам лише потрібно домовлятися з людьми хто буде жити після Вас, бо Ви підтверджували адресу на порталі 1
-
Два тижні з моменту завантаження фоток. IRCC Montreal. Ми в NL. Сумарно сім місяців з моменту подачі доків на номінацію до отримання карток🔥
-
CRA по телефону сказали створювати новий аккаунт
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, на сколько нужно выехать с Канады , чтобы потом снова заехать. У мамы виза visiteur. И через пол года должна выехать.
-
Вас ніхто не тримає, можете .
-
Я не раз допомагала людям в Едмонтон та Торонто. Якщо є моно банк то це легше ніж з Дією
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, коли завантажуєш документи при заповненні заявки на федеральний етап, вони ж відразу потрібні з перекладом? Якщо мова про українські документи типу свідоцтва про народження. В одному файлі і переклад і скан самого документа, вірно?
-
В описі програми, на сайті, є посилання на PDF форму, в ній є перелік документів.