PR CUAET
-
Це ЕЕ, Foreigner stream. Я не роблю комбінацію, там 2 досвіда йдуть окремо
-
Цікаве запитання тут треба дивитися індивідуально по ситуації та критеріям програми. Є прогами які вимагають будь-який кваліфікований досвід інші суміжний досвід до вашої позиції в Канаді згідно джоб оферу
-
А чи обовʼязково щоб канадський експірієнс мав той самий ноК? Чи можна міжнародний один, Канада інший
-
Саме так.
-
Я дзвонила в ІРСС кажуть можна різні професії але 1 Нок. Мається на увазі щоб всі 5 цифри були ідентичні, так?
-
Мається на увазі в одному NOC
-
Знов питання про ноки. ЕЕ Foreigner Experience. В вимогах пише що experience in only one occupation. Мається на увазі такий самий нок на базі Major group чи Minor group?
-
Порадьте свого перекладача в Україні, будь ласка.
-
Ну нам уже поздно искать всё уже перевели 🤷♀️
-
Ну кому как. Я живу в Канаде с 2006 года. В Украине не знаю переводчиков. И потом ещё если есть ошибка в переводе ( её на месте исправить легче и получить новый оригинал ( у меня так было) чем потом опять ждать пока прийдёт оригинал с Украины. А ведь государство Канады могут запросить оригинал перевода. Я делаю для своей семьи как гражданин Канады
-
Чесно кажучи не міряв рівень до цього, але вже рік займався самостійно, та на он-лайн курсах, до початку цілеспрямованої підготовки до CELPIP. Здава CLARC до цього, на CLB 8-8-8-7, але то зовсім інше.
-
А слів скільки вивчив