PR CUAET
-
Так. Я робив кольорову фотографію в Жан Кутю
-
Так вибачте не дочитав canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv
-
Супер, дякую. Ви маєте на увазі останні пєй стабс та лист підтвердження з роботи?
-
Це стандартний запит. Якщо потрібна буде Медицина Вам надішлють форму. Довідки, що Ви подавали в них є, але чому б не відправити повторно. Головне у цьому зипиту це підтвердження фінансової незалежності
-
Підскажіть будь ласка, наприклад я приїхала до Канади у 2022, то після отримання ПР я вже можу у 2025 році подавати на громадянство, якщо постійно проживала та назбирала 1095 days, чи ні ? Або треба чекати ще 2 роки?
-
Поділюся своєю хронологією. Подавався самостійно, консультації не брав, про групу дізнався в день сабміту документів. 24.11.2023 - submitted 20.12.2023 - біометрія 20.12.2023 - AOR 30.12.2024 - approve
-
Дякую! Зрозуміла!
-
Після ПР 1 день = 1 день
-
Так
-
А після статусу ПР, як рахувати? Звичайно вже?
-
2 роки по КУАЕТ це 1 рік для піару, далі рахуйте самі.
-
А скільки треба чекати? Ще два роки? Чи з моменту статусу ПР - 1095 days?
-
Дякую всім за відповідь ❤️
-
Лист з роботи, пейстаби, податкова декларація, де буде видно що не отримували від держави соціальних виплат
-
Дякую дуже!
-
eservices.cic.gc.ca/rescalc/
-
А до какого года у вас был старый ворк пермит? Если действие вашего паспорта заканчивается в сентябре 2024, то и ворк пермит должны были выдать до этого срока. Соответсвенно и запись должна быть о том что вы должны покинуть Канаду в сентябре 2024г. Возможно в первом ворк пермите опечатались.
-
Доброго дня! Потрібна довідка з Німеччини, як це зробити самостійно. Дякую за відповідь
-
Добрый день! Есть CUAET Visitor Visa с 2023года (без WP и SP) ,приняли в университет Канады в 2024г. Как можно получить Study permit находясь за пределами Канады (подаваться в общем порядке онлайн или нужно влететь до 31.7.24 используя CUAET)
-
Якщо є рідна сестра в Канаді і ви залетіли на законних підставах, то звичайно можете. А який тип візи у вас: single-entry чи multiple-entry?
12 Jan 2024, 17:45
Post 179832 of 407959
3 minutes ago