PR CUAET
-
Нажаль ні..
-
Вклейка уже на общих основаниях, надо иметь ввиду.
-
З Вами по імейлу ніхто не звʼязувався?
-
Не розумію чого так, коли я прикріпила всі документи в персональному кабінеті, мені на імейл відразу на наступний день написала дівчина Вікторія і писала мені все, що не так і що з цим робити
-
Ні,просто листування в персональному кабінеті..я ж там маю відповідати їм?чи ще якось можна з ними звʼязатись?
-
Тогда если подаваться вне Канады , не нужно открывать student visa ? в каком виде выдают Study permit (letter PAL and DLI уже на руках) . Наличие work permit у члена семьи (родной брат) как-то влияет на подачу на стади ?
-
Ну хоча б так) Десь читала, що ще й гроші обіцяли за переїзд в Лабрадор, але це було в 2022, зараз мабуть такого вже немає
-
Я+ дитина 1350 без біометрії
-
Не приймуть! Це два різних вікна...
-
Так
-
Можна,але потрібно попередити про зміну провінції,роботи і т.д.
-
Здесь выше есть история девушки которая поступила в ун.Торонто outside и подала доки на стади пермит outside. Ей прислали запрос на паспорт для вклейки студ.визы. t.me/prcuaet/152084/203128 вот отсюда вниз читайте.
-
А як подадись на ці виплати?
-
если поселили в СентДжонсе, но вы переезжаете за его пределы, то получите 3000 на взрослого, 6000 если едете в Лабрадор. Программа относительно свежая, её до года точно и она ещё действует
-
Дякую. Я якось так і думала, але сала надії, що у когось може так було і все вийшло)
-
а скільки дитина коштує? і ще питання, дитина до 18 років? бо я читала , що до 21?
-
я не подпадал под эти выплаты, так что хз. Но думаю ANC подскажет
-
Дитина до 18 років десь $155, точно не пам'ятаю , після як дорослий
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка,заповнюю форму RS66-SCH для подачі на child benefits, потрібно вказати річний дохід,яку суму потрібно написати отриманну чи нараховану з таксами? Заздалегідь дякую за відповідь 😊
-
200 з копійками
12 Jan 2024, 17:45
179990/388077
8 minutes ago