Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ivan
    wrote on last edited by
    Скажите, а по какой причине климат в Онтарио начислили 210 вместо 280?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Таисия
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь ласка,заповнюю форму RS66-SCH для подачі на child benefits, потрібно вказати річний дохід,яку суму потрібно написати отриманну чи нараховану з таксами? Заздалегідь дякую за відповідь 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katja T
    wrote on last edited by
    Мені підказали підписати через Docusign. У відео я бачила, що люди просто друкують ім'я та прізвище
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ксения
    wrote on last edited by
    Завжди можна надати скріншот із поясненнями до IRCC
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Nataliia
    wrote on last edited by
    1200 дорослі по гуманіт.програмі. ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Nataliia
    wrote on last edited by
    дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t400008930T Offline
    t400008930T Offline
    Yuliia Harmatiuk
    wrote on last edited by
    Проблема просто у тому, що там два вікна - одне довідки (включаючи нотаріальні дії), а інше - паспорт. Тому навіть якщо працівник і хотів би допомогти, то не зможе
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane Vosk
    wrote on last edited by
    Ця програма закрилася вже давно. І там було багато умов які мало хто всі разом виконував.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1877825354T Offline
    t1877825354T Offline
    Лилия
    wrote on last edited by
    Нет. Но чтобы получить стади пермит нужно показать 20600 $ на счету.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane Vosk
    wrote on last edited by
    Подивіться на рік. Її відкрили в червні і закрили в жовтні. Це загалом було щоб заохотити людей що довго жили в готелі переїхати в маленькі міста і взагалі в самостійне житло
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav Konstantinov
    wrote on last edited by
    www.gov.nl.ca/releases/2023/ipgs/0524n02/
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Повторю ще раз кроки для подання на гум програму з поправками. Можливо, буде корисною ця інформація. 1.Збір документів, перекладів, референс листів від друзів, родичів, директорів, священника, довідки про навчання  дітей у школі і на гуртках, ваші документи,сертифікатиз різних курсів, документи про оренду житла... 2. Пишіть мотивуючий лист по пунктах, які потрібно буде вказувати у заявці. Не забувайте про аргументи. Пройдіться по всіх аспектах. 3. Максимально продумайте і обґрунтуйте докази, чому маєте залишитися в Канаді та чому не можете повернутися в Україну( може дім в окупації чи житло продали ...це буде додатковим фактором) 3. Зробіть фотографії в фотостудії. Нехай вам віддадуть і в електронному, і в роздрукованому вигляді. На зворотній стороні фотографії має бути дата і назва фотостудії, також потрібно буде дописати прізвища,імена і дати народження. 4. Візьміть довідки з банків( скільки у вас грошей на рахунку, що ви можете забезпечувати сім'ю) та пейстаби з роботи, добре,щоб був офер від роботодавця. 5. Обов'язково вказувати потрібно буде про батьків в т.ч і адресу їх проживання, братів,сестер. Взнайте заздалегідь, якщо батьки розлучені( як у моєму випадку) 6. Випишіть всі  поїздки за 10 років( місяць ,рік, скільки днів, країна місто) ( ваші і чоловіка). 7. Всі роботи за 10 років. ( ваші, чоловіка). Не пропускайте жодного місяця. Якщо не працювали напишіть- домогосподарка. 5. Виділіть повністю 2-3 дня на наповнення заявки. 6. Якщо у вас є медкомісія , яку ви вже проходили,додайте її. Я на всякий випадок додала скріншоти з сайту про дійсну біометрію до 2032 року. А ось пройде🙈 В формах буває так,що не вміщається назви університетів. Скорочуйте. Додавайте повні назви на окремому листі. Зверху вкажіть прізвище , ім'я, назву форми, номер питання. Зразки референс листів www.stilt.com/blog/2021/12/how-to-write-a-letter-of-recommendation-for-immigration/ Якщо змінюєте адресу,місце роботи, отримали новий ворк перміт, досилайте Дивіться, щоб дані не відрізнялися  від даних ,які ви раніше подавали при заповнені  заявки КУАEТ. Якщо щось забули додати, не хвилюйтеся сильно. Можна дослати сюди secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Success
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav Konstantinov
    wrote on last edited by
    www.cbc.ca/news/canada/newfoundland-labrador/nl-government-ukraine-housing-1.6852984
    1 Reply Last reply
    0
  • t1877825354T Offline
    t1877825354T Offline
    Лилия
    wrote on last edited by
    Университет вам должен был прислать письмо о предварительном зачислении для подачи заявки на стади пермит. Насколько я понимаю, само зачисление будет уже после того как вы предъявите стади пермит, иначе место за вами не сохранят. По крайней мере в колледжах это происходит именно так.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1235550061T Offline
    t1235550061T Offline
    Irine Shmundyr
    wrote on last edited by
    Я чекала півтори години
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane Vosk
    wrote on last edited by
    Роботодателей так, але не виплати за переїзд. Людям що подавали в жовтні на них приходили відповіді що вже закрили це
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav Konstantinov
    wrote on last edited by
    Крч, всем планирующим попробовать запулучить 2-6 тысяч, пишите в ANC
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane Vosk
    wrote on last edited by
    Так в 2023 рік же. Я живу тут в НЛ і знаю що говорю коли кажу що її закрили вже. То була разова акція щоб людей старих заохотити виселитися та поселити нових.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav Konstantinov
    wrote on last edited by
    По этой программе есть ещё и субсидии работодателю. Мой работодатель подался на неё 2 месяца назад и получил финансовую поддержку. То есть 2 месяца назад программа была ещё рабочей. И найти инфу про закрытие программы я не могу. Дайте ссылку на правительственный сайт плиз
    1 Reply Last reply
    0
  • t1702429253T Offline
    t1702429253T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Добре що нагадали дату 😁мені із за цієї статейкі мої лендлорди повисили оплату за рент,причому так конкретно,вони теж думали,що говермент буде всім гроші роздавати😁
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags