PR CUAET
-
Вы где в Канаде, есть в Монреале переводчик, берет 25$ за один лист, переводит как на французский так и на Английский
-
Почему не писать ссср ? Какая причина? У меня мама родилась в 1950 в Воронеже, потом в 1952 году её родители переехали в Крым . Уже выйдя замуж в 1973 она всю жизнь прожила в Украине в Днепре. Загран паспорт когда получила до войны в январе 2022 большими буквами написали росийских федерация 🤦♀️. Теперь надо как то доказать что не русский. А то ещё проблемы будут. В принципе при заявке на кует так и было. Я написала что родилась в России как в загран паспорте, так потом писала письма с доказательствами что она гражданин Украины. Родится можно и в самолете но это не значит гражданство. А иметь гражданство это значит быть гражданином какой нибудь страны. И потом в первой аппликации на кует уже везде стоит ссср . А сейчас будет не верно если указать всё без ссср
-
Добрий день)У мене таке запитання,спочатку заповнення є розділ dependents,хто має право їм бути?мій чоловік має рідного брата,він головний а за ним жінка depends?і син але йому 24роки його потрібно вносити як depends?він не інвалідність ні,але там написано що потрібно внести усіх членів сімʼї тому що пізніше ми с чоловіком не зможемо бути спонсорами для нього?Як що хтось компетентний в цьому питані напишіть будь ласка 🙏
-
Добрий день. Таке питання, якщо пройти по OINP з job offer, то все одно ж потім треба в ЕЕ профайл? Виходить треба рік відпрацювати перед тим?
-
Цього не знаю. Але думаю там багато факторів
-
Ми отримали і зараз в середньому 4 місяці
-
Ні. Перший раз треба окремі форми заповнювати
-
Усім добрий день! Є питання. Я працювала хостом в ресторані. 24-28 годин на тиждень. Виходить, це парттайм. Працюю - рік. Мій роботодавець каже, що місця SINP робили лише для кухні. Нещодавно я дізналась, що якщо знайти нову роботу з джоб офером на ту саму посаду, то можна подавати документи на ПР. Власне і питання. Чи дійсно попередній досвід роботи буде зарахований ( потрібно для пр фултайм пів року. Рік парттайму ніби як зараховують, як півроку фултайму) і, відповідно, треба нова робота на цій же посаді? Який документ має дати попередній роботодавець? Через який проміжок часу після влаштування на нове місце роботи, можна подаватись на ПР?
-
Так.Прожили 18 місяців
-
Саме по гуманітарці
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста. Собираюсь выезжать семьей в Канаду. Есть сейчас помощь финансовая при прибытии от государства и красного креста. Поделитесь опытом и регионом куда лучше ехать. За ранее благодарю.