PR CUAET
-
Друзі, а було у когось АОR через місяць, что зазвичай від трьох місяців і більше? Якщо це АOS non Express
-
Вітаю! Підкажіть, як швидко розглядаються заявки після подачі на Skilled Worker?
-
Щось змінили?
-
Підскажіть будь ласка, маю open work permit до 26 року. Мій роботодавець може мене підтримати з lmia . Чи можемо ми оформлювати lmia під час моєї фактичної роботи по відкритому ворк перміту? І чи анулюється він якщо я отримую lmia?
-
Добрий день Хтось подавався тут на передачу закордонного паспорту з України? Я знаю що потрібно подати заявку в Консульстві, потрібно звонити і робити якийсь запис чи можна просто прийти та подати заяву?
-
Привіт, чи є чоловіки, які подавалися у квітні і вже закордонний паспорт виготовлений та/або виданий? Цікаво почути відгуки реальних людей
-
Ні, не треба
-
У ВЕС ні ви, ні коледж нічого не повинні надсилати. Документи ви надсилаєте у Апостиль ін юа, а вже вони після верифікації самі надсилають їх у ВЕС. Про це також вказано в інструкції ВЕС для дипломів з України
-
Не блокує
-
А при в'їзді потрібно мати якісь медичні довідки? Та довідку про несудимість? Дякую!!!
-
Можете, не онулюється
-
Ну наврядчи він може не прийти, бо це просто номер вашої заявки, яку ну офіцер не може не надати.
-
Ви лишали оплачений конверт? Ви сильно просили чи вони й не були проти?
-
Це в усіх так, чи лише в мене?
-
Доброго ранку, досі чоловікам які встигли податись до 23 квітня так само не видають паспорта?
-
Server IRCC is down
-
Ніколи не чула такого щоб одночасно три слоти впіймали, ще й на один день усім мабуть хочете. Я з Едмонтоном розпрощалася після 8 місяців спроб, Оттава з першого разу зпіймалася правда лише один слот.
-
youtu.be/3K9fqlDMBHc
-
У всіх, було оголошення на сайті що сайт працювати сьогодні не буде
-
Дякую! Тоді виходить треба ще раз питати в Апостиль. Бо там жінка відписала на емеіл що вони документи передали в обробку🤷
12 Jan 2024, 17:45
180324/466049
4 minutes ago