PR CUAET
-
Цікаво. Якщо надають послуги 5 річній дитині, то також?)))) На дверях же написано
-
В любому поліцейському офісі Канади. Або у них на сайті. Я брала для роботи з дітьми довідку про несудимість в Канаді.
-
Я писала щодо цього в чат МЗС, то мене скерували писати в консульство і питати, чому так довго, бо це ж консульство дані передало Я ще не писала, але напишу, надіюся отримати якусь внятну відповідь, бо то вже без пари днів два місяці, як нічого не рухається
-
Дякую за допомогу❤️
-
Я Вам кажу про власний досвід, та реальну інформацію. Якщо є якісь питання до консульства, то пишіть їм, дзвоніть, питайте.
-
Заходите на сайт канада ка, потім міграція, потім Україна, там дальше побачите. Поставте собі переклад сторінок в браузері,якщо погано володієте мовою
-
Мені підняли speaking на 1 бал , writing залишили без змін .
-
Ніхто не знав,що чоловікам заборонять
-
Добридень. Хотіла б у Вас дізнатись посилання, де подавати на продовження Work permit?
-
Що означає ловили і не уступали? Тоді ловили всі і жінкам не відказували. А потім чітко було сказано,що чоловіків не приймають. І просили чоловіків скасувати візит. То на що сподівалися?
-
Коли подавали, залишили 2 конверти. Після того не звʼязувався з ними, вони все зробили самі. Цікаво, що на сайти досі пише, що паспорти лише прибули.
-
Це не можливо 🤷♀️Кожен кейс по іміграції повинен мати свій номер , інакше навіть не почнуть розглядати …можливо вам присилали а номер в спам попав?
-
А вы так уверены, что 2025 год - окончания войны. АТО длилось 8 лет, в течении которого моль бункерная готовилась, а наша власть дороги стоила, чтобы за два года войны их "ухайдохать" танками и другой техникой(