PR CUAET
-
Ostap Bosak , будьласка допоможіть порадою , я являюсь репресентів своіх батьків , заповняла і вислала ім форму , коли відкриваю свою аплікацію , ця форма є в аплікації , ще поки АОR не маємо … дзвонила їм 2 раза минулого тиждня і сьогодні , вони форму не бачать і не хочуть відповідати на питання , кажуть заповнити заново форму … чи було у вас таке в практиці, чи можливо поки немає АOR вони не бачать? Чи варто заповняти заново ? Дякую
-
Щось мені цей кейс Наталії ( при всій моїй повазі до пані Наталії) не викликає довіру . Хочеться вірити, але у людей з перших 5 днів , трохи по іншому виглядають запити , та і офіс , що розглядає не той . Я можу помилятися. Я теж хочу чути хоть якусь позитивну інформацію . Тримаємось!!! Все буде добре!!!
-
Доброго дня! Мала декілька питань стосовно консульських послуг для інвалідів і їх чоловіків. Знайшла таку інформацію куди можна звернутися. Стосовно роз'яснень консульських послуг якщо є пільги і як ними можна скористатися. Може в когось є питання певні то можна сюди звертатися. Якщо дадуть відповідь то повідомлю.
-
Сейчас к Канаде, завис в Торонто, его не выпускают из Канады в те страны, где паспорт должен дать валидный 3+ месяца (а это почти вся Европа)
-
Вже хоть щось, дякую)
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Це очевидно, що всі вимоги по абсолютно всіх програмах є на офіційних сайтах. Моє питання було в іншому.
-
Всім привіт. Хтось чув якісь новини про відновлення Alberta Opportunity Stream?
-
Наскільки писали раніше, під час виїзду візітор рекордс анулюється. В'їзд назад по візі CUAET часто залежить від прикордонника. Розгляньте можливість стаді перміту.
-
Все буде залежати від бордер офіцера. І скоріш за все говорити з офіцером про майбутній апоінтмент, маючи вже невиконані умови тримання воркперміту, буде вже недоречно.
-
Странно почему ни один из канадских юристов не дал никакого решения кроме того как покинуть Канаду. Я не спец, но на вашем бы месте нашла хорошего местного специалиста в этом деле либо же напрямую писать IRCC, возможно это будет первым прецедентом. Он уехал не совершеннолетним, паспорт не дают, в другие страны не пустили, человек не хотел нарушать местные законы по легальному пребыванию. Я надеюсь у вашего брата все получится, главное не сдаваться.
-
Подскажите пожалуйста - подались на гуманитарную программу , получили запрос на оплату биометрии, оплатили в тот же день и отправили письмо с квитанцией на vancuverBRO... Прошло 2 месяца а инструкции на сдачу биометрии так и не прислали. Как узнать что квитанцию прикрепили к файлу. Куда обращаться ?
-
Після того випадку роблю сама декларації і жалкую, що тоді не знайшла часу розібратися із тим всім сама 🙄.